Cod:   Parola:   .
       Home
       Produsele noastre
       Întrebați și Dvs.
       Marketing
       Forum
       Data
       Webshop
       Mărturii
       FAQ
       Contact

  Topul produselor


Flavitamin Taurin+vitamina E 100 caps.Rheumato 100 de capsule
 

Vita Crystal Research

I N V I T A Ț I E
În data de 23 februarie 2019, compani VITA CRYSTAL RESEARCH vă invită să participați la o conferință susținută de referenți din Ungaria:
Dl Molnár Richárd și Dl Tomesz András – consilieri, specialiști în alimentație din Eger.
Dl. Dr. Vânătoru Alexandru Constantin – medic de medicină generală, medic de familie, apifitoterapeut, specialist în ayurveda și acupunctură, de la clinica Santo Raphael din București.

Temele prezentate in cadrul întâlnirii sunt următoarele:
"Importanța deosebită a flavonoidelor în organismul uman - Utilizarea și efectele pozitive pe termen lung a bioflavonoidelor"
"Olimpiq, este produsul miracol care te menține în formă pentru maratonul vieții!"

Temele prezentate in cadrul întâlnirii sunt următoarele:
1100-1630
Locul desfășurării conferinței:
Hotelul EURO HOTELS GARA DE NORD*** Sala de conferințe la etajul I., Loc. București, Str. Gheorghe Polizu nr.4, sector 1. (Vizavi de clădirea veche a Institutului Politehnic)
Vă rugăm să confirmați participarea, până la data de 20 februarie 2019, pe numerele de tel. mobil. 0740 076 444, 0788 939 767, 0722 577 367 sau tel. fix: 0266-372118;
email: vitacrystal@vitacystal.ro
Toți participanții pot beneficia de promoții
Echipa Vita Crystal


Vă anunțăm că începând cu data de 01 iulie 2018 compania va ajusta prețurile pentru anumite produse din ofertă, acest lucru fiind necesar ca urmare a faptului că pentru respectivele produse prețul de producție a crescut în timp ceea ce a condus la un decalaj între prețul de distribuție și cel de achiziție.

Ajustările de preț vor fi însoțite de o creștere proporțională a punctajului corespunzător produselor respective.

Continuăm să facem efortul de a menține produsele din oferta noastră la un preț cât mai accesibil pentru distribuitorii noștri.

Vă mulțumim pentru activitatea dumneavoastră și ne dorim în continuare o cât mai fructuoasă colaborare! Produsele care vor avea noi prețuri sunt următoarele: DOWNLOAD

Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa Vita Crystal

Pentru a avea acces la acest meniu trebuie să vă înregistrați

Omul reprezintă centrul de convergență al firmei noastre

Vita Crystal Research este un lider în producția de flavonoide în Europa. Misiunea pe care și-a formulat-o este aceea de a îndruma oamenii spre un mod de viață cât mai sănătos, spre alimentație corectă și importanța profilaxiei. Produsele realizate în propriile întreprinderi sunt preparate cu foarte multă grijă, având în compoziția lor doar substanțe naturale și energii concentrate, substanțe care din punct de vedere fiziologic sunt valoroase atât ca suplimente nutritive, cât și din punct de vedere al produselor create pentru a menține în organism sistemul imunitar, precum și calitatea de a sprijini autoechilibrarea și autovindecarea. Cel mai important domeniu de cercetare al societății Vita Crystal Research este dezvoltarea acelei ramuri a mediciniei de descoperire a antioxidanților, ce pot fi folosiți în înlăturarea efectelor periculoase ale radicalilor liberi. Efectul caracterului ofensiv al radicalilor liberi poate fii determinant în procesul de îmbătrânire și boli ca: scleroza, cancer, cele de inimă, ale aparatului circulator, inflamații, cele ale intestinului etc. Bolile respective apar de obicei atunci când organismul nu mai este capabil să facă față cu sistemul propriu de antioxidanți, și mecanismul de corectare nu mai este capabil să înlăture radicalii liberi.


Produsele noastre sunt preferate în primul rând de următoarea categorie de consumatori:

* Persoanele receptive la tot ceea ce înseamnă noutate și care sunt pe deplin responsabile față de sănătatea lor.

* Persoanele care au pretenția, ca produsele consumate să fie în exclusivitate de origine naturală, cu conținut în elemente bio-active.

* Persoanele care doresc pur și simplu să consume produse cu gust și miros plăcut.

* Persoanele care doresc, ca rezultatele să fie cât mai curând palpabile, dar să dispară și cauza declanșatoare a problemei.

* Persoanele care au exigenta pretenția de a consuma numai produse fabricate de firme în care au deplină încredere și care aplică în mod continuu proceduri de asigurare a calității superioare a produselor.


  Cunoștințe ștințifice

2008. december
• Cercetări
2008. november
• Terapia noului mileniu
• Antioxidantii
 

  Stiați?
Canabisul endogen, cu efect curativ: „endocanabinoidele produse de organismul nostru ne ajută la menținerea echilibrului.
Endocanabinoidele sunt direct implicate în stoparea proceselor inflamatorii, împiedicând dezvoltarea proceselor autoimune.” – a relatat dr. Andreas Zimmer, profesor la Institutul Life and Brain Zentrum din Bonn.

Produse conexe:
Medicannabis- Cannabis Sativa ulei 200 ml
 
  Home | Contact Forum | FAQ | Data | Marketing | Întrebaþi ºi Dvs. | Produsele noastre | Webshop |       © 2007 Toate drepturile rezervate Flavin7.