Cod:   Parola:   .
       Home
       Produsele noastre
       Întrebați și Dvs.
       Marketing
       Forum
       Data
       Webshop
       Mărturii
       FAQ
       Contact

  Topul produselor


Lucernă 100 caps.Cafea verde 250 capsule
 

Vita Crystal Research

Dragi colaboratori,
Vă anunțăm că începând cu data de 01 iulie 2018 compania va ajusta prețurile pentru anumite produse din ofertă, acest lucru fiind necesar ca urmare a faptului că pentru respectivele produse prețul de producție a crescut în timp ceea ce a condus la un decalaj între prețul de distribuție și cel de achiziție.

Ajustările de preț vor fi însoțite de o creștere proporțională a punctajului corespunzător produselor respective.

Continuăm să facem efortul de a menține produsele din oferta noastră la un preț cât mai accesibil pentru distribuitorii noștri.

Vă mulțumim pentru activitatea dumneavoastră și ne dorim în continuare o cât mai fructuoasă colaborare! Produsele care vor avea noi prețuri sunt următoarele: DOWNLOAD

Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa Vita Crystal


I N V I T A Ț I E
În data de 16 iunie 2018, compania VITA CRYSTAL RESEARCH vă invită să participați la o conferință susținută de referenți din Ungaria: Dl. Președinte Szabó László - fondatorul firmei și creatorul produselor, din Eger, Prof. Dr. Kiss István – coordonatorul cercetărilor - directorul Institutului de Cercetare pentru Sănătate Publică din Pécs, Dl.Tomesz András, Dl.Pereszlai Péter - specialiști în alimentație din Eger, Dl. Dr. Vânătoru Alexandru Constantin - medic de medicină generală, medic de familie, apifitoterapeut, specialist în ayurveda și acupunctură, de la clinica Santo Raphael din București. Tematica întâlnirii este următoarea:

„Importanța deosebită a flavonoizilor în
organismul uman - inovații terapeutice”

Produsele pezentate vor fi:
  • Flavin G77 - Dl.Prof.Dr. Kiss István și Dl.Președinte Szabó László
  • Evoluția produsului Flavin7 - Dl.Tomesz András
  • Kurkumax - Dl. Pereszlai Péter
  • Experiență clinică dovedită în cei 10 ani de utilizare a produsului Olimpiq SXC - Dl.Dr.Vânătoru Alexandru Constantin
Conferința se va desfășura în intervalul: 1200- 1800 – cu două pauze

Locul desfășurării conferinței:
În Sala de conferințe din cadrul Casei Harghita, situată în Miercurea Ciuc str.Bld. Frăției nr.30/B.
Evenimentul va fi urmat de o cină festivă precum și de o mică petrecere. Pentru participanții la eveniment va exista o ofertă promoțională excepțională la gama de produse OLIMPIQ SXC Jubileum, la produsele Flavin G77 și Kurkumax. Cei care doresc cazare pe 1-2 nopți sunați la nr.de tel: 0722.577.367 / 0740.076.444
Având în vedere cele spuse mai sus, în special referitor la cazări și cina festivă, rugăm confirmarea participării, până la data de 04 iunie 2018, pe numerele de tel.mobil. 0740 076 444, 0788 939 767, 0722 577 367 sau tel.fix: 0266-372118; email: vitacrystal@vitacystal.ro Locurile sunt limitate.

Intrarea liberă
Director executiv,
Szopos Ágnes

Pentru a avea acces la acest meniu trebuie să vă înregistrați

Omul reprezintă centrul de convergență al firmei noastre

Vita Crystal Research este un lider în producția de flavonoide în Europa. Misiunea pe care și-a formulat-o este aceea de a îndruma oamenii spre un mod de viață cât mai sănătos, spre alimentație corectă și importanța profilaxiei. Produsele realizate în propriile întreprinderi sunt preparate cu foarte multă grijă, având în compoziția lor doar substanțe naturale și energii concentrate, substanțe care din punct de vedere fiziologic sunt valoroase atât ca suplimente nutritive, cât și din punct de vedere al produselor create pentru a menține în organism sistemul imunitar, precum și calitatea de a sprijini autoechilibrarea și autovindecarea. Cel mai important domeniu de cercetare al societății Vita Crystal Research este dezvoltarea acelei ramuri a mediciniei de descoperire a antioxidanților, ce pot fi folosiți în înlăturarea efectelor periculoase ale radicalilor liberi. Efectul caracterului ofensiv al radicalilor liberi poate fii determinant în procesul de îmbătrânire și boli ca: scleroza, cancer, cele de inimă, ale aparatului circulator, inflamații, cele ale intestinului etc. Bolile respective apar de obicei atunci când organismul nu mai este capabil să facă față cu sistemul propriu de antioxidanți, și mecanismul de corectare nu mai este capabil să înlăture radicalii liberi.


Produsele noastre sunt preferate în primul rând de următoarea categorie de consumatori:

* Persoanele receptive la tot ceea ce înseamnă noutate și care sunt pe deplin responsabile față de sănătatea lor.

* Persoanele care au pretenția, ca produsele consumate să fie în exclusivitate de origine naturală, cu conținut în elemente bio-active.

* Persoanele care doresc pur și simplu să consume produse cu gust și miros plăcut.

* Persoanele care doresc, ca rezultatele să fie cât mai curând palpabile, dar să dispară și cauza declanșatoare a problemei.

* Persoanele care au exigenta pretenția de a consuma numai produse fabricate de firme în care au deplină încredere și care aplică în mod continuu proceduri de asigurare a calității superioare a produselor.


  Cunoștințe ștințifice

2008. december
• Cercetări
2008. november
• Terapia noului mileniu
• Antioxidantii
 

  Stiați?
Una dintre sarcinile intestinelor este eliminarea completă a substanțelor balast. Acest proces poate fi afectat de factori cum ar fi o alimentație săracă în fibre, consumul de cărnuri grase, respectiv prezența substanțelor nocive ingerate o dată cu alimentele și sedentarismul. Scăderea peristaltismului intestinal implică persistența bolului fecal la nivelul intestinelor, ceea ce va rezulta în fermentarea și putrefacția acestuia.
Un peristaltism intestinal prea rapid nu permite o absorbție completă, prin urmare bacteriile folositoare organismului nu se pot multiplica. Aportul de fibre alimentare ajută la reglarea peristaltismului intestinal.

Produse conexe:
Semințe de cânepă (Kendermag) 250 caps.
Semințe de cânepă, fibre (Kendermagdi) 200g
 
  Home | Contact Forum | FAQ | Data | Marketing | Întrebaþi ºi Dvs. | Produsele noastre | Webshop |       © 2007 Toate drepturile rezervate Flavin7.