Cod:   Parola:   .
       Home
       Produsele noastre
       Întrebați și Dvs.
       Marketing
       Forum
       Data
       Webshop
       Mărturii
       FAQ
       Contact

  Topul produselor


Flavin77 fibre 240g



Olimpiq StemXCell 75% 60/60
 

Antioxidantul

Cunoscutul necunoscut

Specialist Szabó László

In procesele producerii energiei în corpul omenesc, în majoriatea cazurilor, primul loc îl ocupă procesele oxidative, în timpul cărora apar substanțe toxice, se formează așa zișii radicali liberi. Apariția acestora poate fi influențată și de modul de viață, de condițiile de mediu. Asemenea factori pot fi : fumatul, antrenamentul epuizant, alimentația prea bogată în acizi grași, poluarea atmosferei, readioactivitatea, razele ultraviolete.
Influențe asemănătoare au avut consumul unor medicamente sau diferite procese inflamatorii. Producerea în cantități mari a radicalilor liberi nu poate fi anulată de mecanismele proprii ale organismului, din această cauză aceștia devin dăunători celulelor. Crește astfel riscul apariției unor maladii numeroase, între care se numără bolile cardiace și de circulație sangvină, formarea de tumori maligne, de asemeni radicalii liberi grăbesc procesul de îmbătrânire. Este clar că față de aceste influențe organismul trebuie sa posede mecanisme de apărare capabile să lupte eficient împotriva lor. Modul de sprijinire a sistemului de apărare constă într-o alimentație corectă. Cercetările au arătat că în alimentele de origine vegetală în legume și fructe, există numeroase componente antioxidante, care ajută mult apărarea organismului. In acest sens, trebuie să subliniem flavonoidele, antioxidanți de 20-40 ori mai eficienți decât vitaminele C și E, de exemplu. O cantitate mai mare de flavonoide se găsește în fructele roșii, cu semințe, respectiv în coaja și semințele lor. Proprietatea antioxidantă a flavonoidelor se manifestă în prevenția apariției tumorilor maligne și a maladiilor sistemului circulator sangvin precum și în scăderea nivelului colesterolului din sânge.
Stiut fiind faptul că asigurarea cantității de antioxidanți necesară organismului nu s-ar putea îndeplini decât prin consumul zilnic al mai multor kg de fructe și legume, este recomandabil și folosirea unor substanțe ajutătoare, care conțin antioxidanți naturali. Odată cu folosirea rațională a acestora, pe lângă consumul des al alimentelor de origine vegetală, s-a făcut deja un pas spre păstrarea sănătății prin alimentație.

Vitamina A
Beta-caroten
Caise, pepeni, kiwi, mango, papaya, brocolli, morcovi, dovleac, roșii, grapefruit cu miez roșu, porumb, etc
Flavonoizi. Struguri roșii, vin roșu, afine, cireșe, zmeură, căpșuniž mere, brocolli, ceapă roșie, pătrunjel, fructe de soc, etc.
Vitamina C
(acid ascorbic)

Fructe, legume (în special ardeiul gras), diferite soiuri de varză, legume cu frunze.
Vitamina E
(tokoferol)

Uleiuri vegetale, germeni de grâu, etc.

  Cunoștințe ștințifice

2008. december
• Cercetări
2008. november
• Terapia noului mileniu
• Antioxidantii
 

  Stiați?
Litiaza renală (pietrele la rinichi) poate apărea la oricine, dar există anumite persoane predispuse la această boală. Pacientul tipic în acest caz este bărbatul cu vârsta cuprinsă între 20-60 ani. Cu toate că 4 din 5 pacienți sunt de sex masculin, litiaza renală poate apărea și la femei. Adeseori numeroși membri ai aceleași familii au avut sau suferă de această boală. Aportul insuficient de lichide pe o perioadă îndelungată poate cauza litiază renală.
O asemenea situație apare în zilele toride de vară, când transpirația este abundentă, iar aportul de lichide necorespunzător. Persoanele care lucrează în asemenea condiții și nu consumă cantități suficiente de lichide sunt expuse litiazei renale.

Produse conexe:
Iarbă Chanca Piedra ( Litotritol) 100 caps.
 
  Home | Contact Forum | FAQ | Data | Marketing | Întrebaþi ºi Dvs. | Produsele noastre | Webshop |       © 2007 Toate drepturile rezervate Flavin7.