Cod:   Parola:   .
       Home
       Produsele noastre
       -Flavonoide
       -Olimpiq StemXcell
       -Bio+Active
       -Vitamine, Minerale
       -Cosmetice
       -Supl. nutritionale
       -Alte produse recomandate
       -FlaVitaMin+Nat.Pow.Taur.
       Întrebați și Dvs.
       Marketing
       Forum
       Data
       Webshop
       Mărturii
       FAQ
       Contact

  Topul produselor


Ciuperca lui Dumnezu 100 caps.Gel de duș Silver 500 ml
 

-FlaVitaMin + Natur Power Taurină
Familia de produse FlaVitaMin + Natur Power Taurină (ambalaje cu 100 bucăți) Produsele de mai jos conțin taurină și substanțe active din ceai verde.
Ce este taurina?
Taurina este un aminoacid cu proprietăți antioxidante. Asemănător insulinei, facilitează pătrunderea glucozei în celule, contribuind astfel la creșterea performanței fizice și intelectuale. Poate contribui la asigurarea funcționării optime a țesutului cardiac. Taurina este un aminoacid cu conținut în sulf care apare și în organism (aminoacizii sunt elementele structurale ale proteinelor), cele mai mari concentrații existând la nivelul creierului și sistemului nervos. Organismul uman conține 1g taurină pe kilogram corp. După glutamină, taurina este al doilea aminoacid răspândit la nivelul țesutului muscular.
Care sunt sursele de taurină?
Principala sursă de taurină o reprezintă fructele de mare (scoici, raci) și peștele. Alte surse naturale sunt carnea în general și laptele de mamă. Din punctul de vedere al abundenței, taurina este al doilea aminoacid din compoziția laptelui matern.
Care este rolul taurinei?
Taurina funcționează ca și transmițător de energie și detoxificant. Stabilizează membranele celulare și reglează concentrația calciului. Intervine prin diferite mecanisme în menținerea performanței și păstrarea sănătății organismului, ca de exemplu: reglează nivelul lichidelor din celula musculară, contribuie la transportul substanțelor minerale, influențează nivelul insulinei și adrenalinei, reglează metabolismul, arderea grăsimilor, acționează asupra sistemului imunitar, nivelului de colesterol, intervine în formarea spermei și a bilei. Prezența taurinei este indispensabilă dezvoltării optime a sistemului nervos. Nivelele scăzute de taurină din organism determină apariția diverselor tulburări, printre care afecțiuni ale țesutului cardiac, anomalii în dezvoltarea retinei, tulburări de creștere. Taurina reprezintă 50% din totalul aminoacizilor liberi de la nivel cardiac. Are efect pozitiv asupra mușchiului cardiac, respectiv conform rezultatelor mai multor cercetări s-a dovedit că prezintă și efect hipotensiv. Taurina intervine în reglarea nivelului de calciu intracelular. Concentrația adecvată de taurină din organism asigură scăderea considerabilă a riscului de ateroscleroză la nivel cardiac. Aportul de taurină este util în stări de stres, consum extrem de energie, în munca intelectuală și în diabet.

Rezultate ale cercetărilor
Conform unui studiu, capacitatea taurinei de a stimula pătrunderea intracelulară a glucozei este de 50% din cea a insulinei. Un alt studiu comparativ între acțiunile taurinei și a insulinei a arătat că taurina stimulează absorbția aminoacidului prolină. În mod surprinzător, combinația insulină-taurină nu a prezentat efecte superioare componentelor individuale în parte. Asemănător glutaminei, taurina este considerată esențială pentru menținerea bunei funcționări a organismului. Cu toate că, în condiții normale, organismul nostru poate sintetiza anumite cantități de taurină, deficitul acestui aminoacid duce la tulburări funcționale ale unor țesuturi.
Ceaiul verde:Datorită proprietăților antioxidante, ceaiul verde joacă rol în protecția împotriva radicalilor liberi. Contribuie la menținerea funcționării optime a inimii și sistemului circulator. Ceaiul verde are efect stimulant.
Stimulează:
- capacitatea intelectuală,
- asocierile în gândire,
- capacitatea de atenție și concentrare,
- scade senzația de oboseală.
Absorbția substanței stimulante din compoziția ceaiului vedre (cafeina) este uniformă și are loc mai lent. Crește performanța musculară.
Din ce motive sunt indicate Flavonoidele?
Prezența flavonoidelor, datorită efectului puternic antioxidant exercitat, este indispensabilă asimilării tuturor substanțelor minerale, oligoelementelor și mai ales vitaminelor, în scopul valorificării maxime a acestor compuși în cursul metabolismului. Consumul regulat al flavonoidelor contribuie la păstrarea sănătății! Primele preparate care au capacitatea de a asigura acest efect asupra organismului sunt cele din familia de produse FlaVitamin!
FlaVitaMin + Power Taurin㠄All in” – (ambalaj cu 2x60 capsule)

Nu lăsați bolile să vă doboare, nu vă dați bătuți - "All in"! Energie maximă! O adevărată bombă de vitamine! Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în vitamine, minerale, taurină și polifenoli. Principalele domenii de acțiune:
- Este un complex de vitamine și substanțe minerale complet.
Compoziție: L-taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii, extract uscat de semințe de mure, extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină. Este pe deplin cunoscut faptul că un regim alimentar bogat în vitamine, minerale și polifenoli asigură menținerea unor nivele energetice optime în celule și stimularea mecanismelor de apărare ale organismului. Spre exemplu, precum prezența vitaminei D3 este necesară pentru absorbția calciului, în mod asemănător și alte substanțe au capacitatea de a-și potența reciproc acțiunea la administrare concomitentă. Szent Györgyi Albert a afirmat faptul că un preparat este cu atât mai eficient cu cât conține mai multe principii active. Preparatul de față conține ansamblul vitaminelor, substanțelor minerale, flavonoidelor și aminoacizilor de care organismul nostru are nevoie în fiecare zi. Preparatul este indicat persoanelor conștiente de sănătatea lor și care doresc să asigure necesarul de principii active pentru organism prin simpla administrare a câtorva capsule pe zi.
PREVENT: A. capsule: complex de Bioflavonoide, Taurină. Acest grup de principii active este responsabil de scăderea numărului radicalilor liberi, respectiv asigură primul nivel de energizare a organismului. Flavonoidele facilitează asimilarea eficientă a vitaminelor și substanțelor minerale.
MULTI: B. capsule: vitamine, substanțe minerale, oligoelemente, aminoacizi. Mai conține și alte substanțe active cu efect revigorant și de stimulare a metabolismului: vitamina A, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, vitamina B5, vitamina B6, vitamina B12, vitamina C, vitamina D3, vitamina E, acid folic (B9), biotină, vitamina K1, zinc, fosfor, iod, carbonat de calciu, crom, magneziu, mangan, molibden, cupru, seleniu, fier, luteină, inulină, ceai verde.
Mod de administrare: 2x (1+1) capsule pe zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Natur Power Taurină + Apigenin㠖 (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, apigenină și polifenoli. Mecanismele prin care apigenina își exercită efectul antitumoral sunt de mai multe tipuri. Are un efect antimetastazic marcant, care este cel mai important factor în prelungirea duratei de viață, respectiv supraviețuirea pacienților bolnavi de cancer. Studii clinice au evidențiat capacitatea apigeninei de a împiedica reînnoirea diverselor tipuri de cancer post-operator.
Principalele domenii de acțiune:
- prezintă proprietăți antitumorale
- ajută la împiedicarea procesul de metastazare
- adjuvant în chemo- și radioterapie
- efect antioxidant
Compoziție: taurină, complex de bioflavonoide Flavin7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii, extract uscat de semințe de sorg, extract uscat de semințe de mure, extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, polen de mușețel. Flavonoidele din fructe sau legume, respectiv extractul de germeni de grâu sunt utilizate în mod tradițional ca și adjuvanți în tratamentul cancerului și a bolilor cardio-vasculare. Datorită numărului limitat de studii clinice controlate disponibile, până în prezent nu s-au cunoscut exact acele flavonoide specifice care prezintă efect de prevenire a cancerului. Recent s-a reușit însă identificarea principalului flavonoid cu efect antitumoral din compoziția germenilor de grâu – apigenina. Rezultatele unui studiu clinic controlat nou, efectuat în Germania arată că extractele de flavonoide de generația a doua care conțin apigenină reprezintă un progres enorm în terapia alternativă a cancerului pe viitor. Acest studiu clinic evidențiază efectul apigeninei de a împiedica reînnoirea diferitelor tipuri de cancer post-operator. Studiul desfășurat pe parcursul a mai multor ani s-a efectuat pe pacienți cu cancer de colon, respectiv polipi intestinali. Cel mai important rezultat obținut în cursul acestui studiu clinic a fost faptul că în grupul de pacienți cărora li s-au administrat extracte de flavonoide cu apigenină numărul recidivelor înregistrate a fost foarte scăzut în comparație cu grupul de pacienți martor, cărora nu li s-au administrat aceste preparate și unde numărul recidivelor a fost de aproape 50%. Studiul clinic german demonstrează în mod unanim că un consum deliberat al flavonoidelor selecționate poate contribui la mărirea șanselor de supraviețuire a pacienților cu cancer. Utilizarea apigeninei prezintă importanță datorită faptului că mecanismul de acțiune al acestei substanțe este asemănător cu cel al medicamentelor modificatoare ale răspunsului biologic, folosite din ce în ce mai frecvent în tratamentul cancerului. Preparatele pe bază de apigenină sunt deosebit de utile în completarea chemoterapiei, radioterapiei și altor terapii biologice antitumorale. Apigenina inhibă activitatea unei game largi de factori de creștere a celulelor tumorale. Medicamentele modificatoare ale răspunsului biologic au capacitatea de a inhiba în general un singur tip de factor de creștere, motiv pentru care – în cele mai multe cazuri – efectul acestor preparate va fi de scurtă durată, deoarece celulele tumorale „învaț㔠să evite factorul de creștere blocat. Această situație nu apare și în cazul apigeninei, deoarece aceasta are capacitatea de a influența activitatea mai multor factori de creștere simultan. Numeroase studii au dovedit faptul că apigenina este eficace în tratamentul mai multor tipuri de cancer. Spre exemplu, în cancerul intestinal, mamar, pulmonar, ovarian, de prostată, cutanat, în leucemie, cancerul glandei tiroide, a stomacului, cancerul de pancreas, melanom, tumori hepatice - apigenina a blocat eficient creșterea tumorilor, respectiv procesul de metastazare.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Capsulele se înghit cu multă apă. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Apigenin: 24,5 mg
Total polifenoli: 15,5 mg
din care:
-flavonoizi: 10.85 mg
-resveratrol: 0,0077 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Vitamina B6 – (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, vitamina B6 și polifenoli. "Pentru o senzație de prospețime !" Rolul principal al acestui preparat constă în transformarea proteinelor. Stimulează metabolismul cutanat, și implicit asigură integritatea pielii.
Principalele domenii de acțiune:
- tulburări ale sistemului nervos
- în metabolismul proteinelor și al aminoacizilor
- transformarea aminoacizilor
- metabolismul acizilor grași esențiali
- funcționarea sistemului nervos
- integritatea țesutului cutanat
Compoziție: vitamina B6, complex de bioflavonoide Flavin 7(extract uscat de sâmburi de struguri roșii; extract uscat de semințe de sorg; extract uscat de semințe de mure; extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, taurină.
Are un rol important în sinteza neurotransmițătorilor și în procesele neuronale. Influențează metabolismul aminoacizilor, proteinelor și acizilor grași esențiali. Piridoxina – cu alte cuvinte vitamina B6 – stimulează activitatea a circa 200 enzime, respectiv joacă un rol important în sinteza și degradarea proteinelor în organism. Este indispensabilă diviziunii celulare, și are capacitatea de a stimula producerea de lecitină, un element de mare importanță pentru celulele nervoase și nervi. Vitamina B6 stimulează și producerea de hemoglobină, care conferă culoarea roșie caracteristică sângelui. Carența de piridoxină poate să apară la adolescenți, persoanele în vârstă și cei cu un regim alimentar unilateral, datorită consumului scăzut al acestei vitamine. Acest lucru este valabil și în cazul femeilor care utilizează contraceptive orale. Vitamina B6 este utilă și femeilor însărcinate care vomită frecvent, respectiv are capacitatea de a ameliora simptomele menstruației. În unele cazuri, deficitul de vitamină B6 poate sta la baza tulburărilor de somn, depresiei, coșmarurilor sau incapacității de a ne aminti cele visate. La copiii cu carență de vitamină B6 deseori apar tulburări de creștere. Semințele de cereale și alimentele preparate din cereale integrale sunt excelente surse de vitamină B, care pe lângă vitamina B1 și B3 conțin și cantități însemnate de vitamină B6. Piridoxina (vitamina B6) se întâlnește în concentrații ridicate și în fructe, legume și sucuri de fructe. Vitamina B6 este de o importanță primordială în procesele de formare și întreținere a masei musculare, dar în același timp este indispensabilă sintezei și degradării proteinelor. Pe lângă toate aceste efecte, vitamina B6 menține echilibrul hormonilor sexuali și asigură funcționarea armonioasă a sistemului nervos. Utilizarea vitaminei B6 are efecte benefice în bolile cardio-vasculare, în accidentul vascular cerebral, depresii și insomnii. Ameliorează simptomele sindromului premenstrual și crizele de astm. Participă în mai multe procese din organism decât oricare altă vitamină sau substanță minerală.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Vitamina B6: 1,4 mg DZR 100%
Total polifenoli: 16,6 mg
din care:
-flavonoizi: 11.6 mg
-resveratrol: 0,008 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Beta-caroten – (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, beta-caroten și polifenoli. Beta-carotenul este provitamina vitaminei A, și este indicat în scopul creșterii aportului și prevenirii carenței de vitamină A. Protejează ochii și pielea de efectele nocive!
Principalele domenii de acțiune:
- tulburări de vedere
- protecție împotriva acțiunii nocive a radiațiilor UV
- cloasmă
- integritatea pielii și a țesuturilor
- stimularea sistemului imunitar
Compoziție: beta-caroten, taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii; extract uscat de semințe de sorg; extract uscat de semințe de mure; extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde. Protejează pielea împotriva acțiunii nocive a radiațiilor UV ! Stimulează sinteza de pigmenți la nivel celular, contribuind astfel la bronzarea uniformă a pielii. Este util și în tratamentul cloasmei și al hiperpigmentării pielii la vârstnici! Beta-carotenul prezintă sinergism de acțiune cu flavonoidele, contribuind astfel la apărarea împotriva acțiunii nocive a radicalilor liberi! Beta-carotenul conferă culoarea galben-portocalie caracteristică morcovilor, bostanului turcesc și pepenelui galben, dar apare și în gălbenușul de ou. Beta –carotenul face parte din familia carotenoidelor (de unde provine și denumirea acestuia) și are la bază așa-numita structură izoprenică. Beta-carotenul este provitamina vitaminei A (cu alte cuvine este precursorul acestei vitamine). Acest lucru înseamnă că beta-carotenul se transformă în vitamina A (retinol) care poate fi utilizată de organism.
Rezultate ale cercetărilor științifice
Studiile au demonstrat capacitatea carotenoidelor de a reduce incidența afecțiunilor cardio-vasculare și de a normaliza nivelul de colesterol. Administrarea unor doze mari de beta-caroten în asociere cu vitamina C joacă un rol important în prevenirea cataractei. Unele studii au arătat că frecvența cancerului – în special cea a cancerului pulmonar – este mai scăzută în cazul acelor populații ale căror alimentație este bogată în carotenoide din legume și fructe.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Beta-caroten: 10mg
Total polifenoli: 16,6 mg±10%
din care:
-flavonoizi: 11.6 mg
-resveratrol: 0,008 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Calciu – (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, calciu și polifenoli. Facilitează absorbția fierului, ameliorează stările de insomnie, întărește oasele și dinții, îmbunătățește activitatea sistemului nervos.
Principalele domenii de acțiune:
- facilitează absorbția fierului
- ameliorează stările de insomnie
- întărește oasele și dinții
- îmbunătățește activitatea sistemului nervos.
- are un rol esențial în prevenirea osteoporozei
Compoziție: taurină, carbonat de calciu, gelatină, ceai verde, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii; extract uscat de semințe de sorg; extract uscat de semințe de mure; extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere).
Calciul este cel mai abundent element mineral din organism. Din cele circa 1-1,5 kg de calciu conținute în medie de corpul uman, 99% se găsesc la nivelul oaselor și a dinților. Calciul este indispensabil formării acestora, dar intervine și în procesul de coagulare, neurotransmisie și contracție musculară. Cea mai cunoscută acțiune a calciului este prevenirea osteoporozei. Calciul are rol și în scăderea tensiunii arteriale, dar mecanismul de acțiune al acestui proces este foarte complicat și încă nu este pe deplin elucidat. Nivelul calciului în sânge este reglat de hormonul produs de glanda paratiroidă, aportul scăzut de calciu determinând creșterea nivelului acestui hormon și implicit creșterea tensiunii arteriale. Un aport ridicat de calciu poate însă avea efecte benefice la femei în perioada post-menopauză, în prevenirea afecțiunilor cardio-vasculare. Datorită proprietății sale de a reduce absorbția oxalaților – prezenți în majoritatea alimentelor – calciul poate contribui la scăderea riscului apariției calculilor renali. Cu toate acestea, persoanele care au avut în antecedente calculi renali (pietre la rinichi) sunt sfătuite să consulte un medic înaintea suplimentării regimului lor alimentar cu calciu, deoarece un aport prea ridicat al acestui element va avea efecte opuse celor prezentate mai sus. La nivelul tractului intestinal, calciul are capacitatea de a lega parțial grăsimile și colesterolul. În acest sens, cercetări în domeniu sugerează utilizarea calciului în scopul facilitării reducerii nivelului de colesterol. Experimente efectuate pe animale au evidențiat rolul calciului în formarea ovulului la femele. Cu toate că până în prezent rolul exact al calciului nu este pe deplin cunoscut, oamenii de știință sunt încrezători în faptul că cercetări viitoare vor evidenția importanța acestui element în funcționarea ovarelor la om, permițând tratarea unor disfuncții cum ar fi ovarul polichistic. Prin diferite mecanisme de acțiune, calciul poate exercita și un efect antitumoral la nivelul colonului. Majoritatea studiilor au arătat că o dietă bogată în calciu poate contribui la scăderea riscului apariției cancerului de colon.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Carbonat de calciu: 400 mg DZR 50%
Total polifenoli: 3,3 mg
din care:
-flavonoizi: 2.3 mg
-resveratrol: 0,0016 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Calciu + D3 – (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, calciu, vitamina D3 și polifenoli. Calciul în combinație cu vitamina D3 își potențează reciproc absorbția.
Principalele domenii de acțiune:
- întărește oasele și dinții
- prevenirea, respectiv ameliorarea osteoporozei
Compoziție: taurină, carbonat de calciu, gelatină, ceai verde, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii; extract uscat de semințe de sorg; extract uscat de semințe de mure; extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), vitamina D3. Calciul este necesar menținerii structurii oaselor și dinților, respectiv în scopul asigurării funcționării optime a mușchilor și sistemului nervos. Calciul este un element biogen, indispensabil tuturor organismelor vii. Sărurile de calciu stau la baza sistemului osos și a danturii tuturor organismelor vertebrate. Calciul apare însă și în mușchi, sânge și alte lichide biologice, respectiv organe. Calciul joacă un rol important în nutriție. Prezența lui este indispensabilă în copilărie în scopul dezvoltării armonioase a scheletului osos și dinților, din acest motiv alimentația copiilor și adolescenților trebuie să conțină cantități adecvate de calciu. Vitamina D3 joacă un rol important în formarea și menținerea unui schelet și a unei danturi sănătoase și puternice. Vitamina D3 favorizează absorbția calciului, prezența acestei vitamine fiind totodată necesară și depozitării calciului la nivelul oaselor. Carența acestui element duce la apariția rahitismului. La bătrânețe, structura țesutului osos devine mai rarefiată, fenomen care duce la apariția osteoporozei. Această maladie poate fi asociată cu tulburări în metabolismul calciului la nivel osos. Deseori, osteoporoza este diagnosticată într-o fază avansată, când datorită pierderilor osoase abundente, oasele devin friabile. În aceste condiții,vindecarea fracturilor devine foarte dificilă.
Descriere detaliată: - Capsule FlaVitaMin+Taurină Calciu
- Capsule FlaVitaMin+Taurină Vitamina D3

Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Carbonat de calciu: 400 mg DZR 50%
Vitamina D3: 5 ”g DZR 100%
Total polifenoli: 3,3 mg±10%
din care:
-flavonoizi: 2.3 mg
-resveratrol: 0,0016 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Acid Carnosic – (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, extract de rozmarin și polifenoli. "Pentru o minte proaspătă și o memorie mai bună!" Îmbunătățește fluxul sanguin cerebral și elasticitatea capilarelor.
Principalele domenii de acțiune:
- circulația sanguină la nivel cerebral
- îmbunătățirea memoriei
- cloasma
- elasticitatea capilară
Compoziție: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii; extract uscat de semințe de sorg; extract uscat de semințe de mure; extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, extract de rozmarin.
Cercetări recente au confirmat ceea ce grecii antici cunoșteau cu mult timp în urmă: efectul protector cerebral al rozmarinului. Extractul de rozmarin conține un principiu activ care are capacitatea de proteja creierul de efectul nociv exercitat de radicalii liberi. Compusul cunoscut sub denumirea de acid carnosic (CA), datorită capacității sale de a neutraliza radicalii liberi, ne poate apăra de boli cum ar fi accidentul vascular cerebral și alte afecțiuni ale sistemului nervos, ca boala Alzheimer și demența senilă, boli determinate de prezența toxinelor și radicalilor liberi. Articole științifice publicate în „The Journal of Neurochemistry” și „Nature Reviews Neuroscience” evidențiază faptul că acidul carnosic are capacitatea de a activa un sistem prin care asigură protecția neuronilor față de efectul nociv al radicalilor liberi formați la nivel cerebral. Cercetătorii consideră că rozmarinul, respectiv principiul activ al acestuia, au capacitatea de a împiedica îmbătrânirea creierului sănătos, respectiv de a menține o minte proaspătă și memorie ascuțită. Ameliorează circulația sanguină cerebrală și elasticitatea capilară. Intervine în procesele cognitive cerebrale, asigurând o memorie proaspătă! Reduce riscul apariției cloasmei.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Extract din rozmarin (acid carnasic): 7.5 mg
Total polifenoli: 16.6 mg
din care:
-flavonoizi: 11.6 mg
-resveratrol: 0,008 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Zinc – (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, zinc și polifenoli. Principala acțiune a zincului constă în reglarea glicemiei, în calitate de element structural al insulinei. Pe lângă insulină, zincul este prezent în circa șaptezeci de tipuri de enzime. Controlează și reglează procesele metabolice din organism. Menține integritatea celulară, este indispensabil sintezei proteinelor și a acidului dezoxiribonucleic (ADN).
Principalele domenii de acțiune:
- sinteza insulinei
- metabolismul glucidic, lipidic și a acizilor nucleici
- procesele de creștere
- maturizarea sexuală
- procesul de reproducere
Compoziție: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii; extract uscat de semințe de sorg; extract uscat de semințe de mure, extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, acetat de zinc. Este bine cunoscut faptul că o alimentație săracă în vitamine duce în cele din urmă la apariția diferitelor maladii, ca de exemplu: carența de vitamina C duce la scorbut, iar carența de vitamină D determină apariția rahitismului. Puțini dintre noi suntem însă familiarizați cu faptul că este necesar s㠄consumăm” și cantități mici de substanțe minerale și metale, cum ar fi fierul, cuprul sau zincul. Zincul este de o importanță vitală în reglarea glicemiei, controlarea proceselor metabolice, în același timp fiind componenta structurală a peste 120 de metalo-enzime – participă la sinteza acizilor nucleici și a proteinelor , intervenind astfel în procesele de creștere, vindecarea rănilor, respectiv în formarea structurii spațiale a insulinei.
Prezența zincului în cantități adecvate este necesară atât pentru menținerea capacității gustative, cât și în procesele de creștere, maturare sexuală și reproducere. Organismul uman conține circa 2-3 grame de zinc, concentrațiile cele mai mari ale acestui element întâlnindu-se la nivelul părului, ochilor și a organelor reproductive masculine. Cantități mai mici se găsesc la nivelul ficatului, rinichilor, în mușchi și piele. Cel mai important rol al zincului este însă în reglarea glicemiei, în calitate de element structural al insulinei. Zincul este cel mai important oligoelement în lupta organismului împotriva infecțiilor, respectiv pentru piele, păr și unghii! Organismul are nevoie în permanență de suplimentarea rezervelor de zinc! Lipsa acestui element determină scăderea rezistenței organismului, apariția stărilor de oboseală accentuate, iar în adolescenț㠖 în special cu privire la sistemul reproducător – lipsa zincului poate duce la anomalii de dezvoltare. La adulți, carența de zinc duce la vindecarea întârziată a rănilor, scăderea apetitului și a capacității gustative, diaree, respectiv afecțiuni inflamatorii ale pielii. Necesarul de zinc crește în sarcină și alăptare.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Zinc: 10 mg DZR 100%
Total polifenoli: 16.6 mg
din care:
-flavonoizi: 11.6 mg
-resveratrol: 0,008 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Flavonoid F din citrice – (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, flavonoid F din citrice și polifenoli. "Pentru întărirea capilarelor!" Extract din citrice.
Principalele domenii de acțiune:
- întărirea sistemului imunitar
- creșterea elasticității capilare
- scăderea incidenței infecțiilor gastro-intestinale
- ameliorarea proceselor enzimatice de la nivelul intestinului subțire
Compoziție: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii; extract uscat de semințe de sorg; extract uscat de semințe de mure; extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, flavonoid F din citrice. Extractul din citrice. Are capacitatea de întărire a sistemului imunitar, ameliorează elasticitatea capilară, scade incidența infecțiilor gastro-intestinale. Ameliorează procesele enzimatice de la nivelul intestinului subțire.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Bioflavonoide citrice: 47,5 mg
Total polifenoli: 15 mg
din care:
-flavonoizi: 10.5 mg
-resveratrol: 0,0075 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + vitamina C – (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, vitamina C și polifenoli. "Pentru celule puternice!" Vitamina C este deosebit de importantă pentru organism, deoarece îndeplinește funcții multiple și joacă un rol cheie în nenumărate procese biologice. Cea mai cunoscută acțiune a vitaminei C este stimularea rezistenței organismului.
Principalele domenii de acțiune:
- întărirea sistemului imunitar
- afect antialergic
- formarea globulelor roșii
- antiinflamator
- favorizează absorbția fierului
Compoziție: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii; extract uscat de semințe de sorg; extract uscat de semințe de mure; extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, vitamina C, ceai verde.
Proprietatea vitaminei C de a transporta oxigenul și hidrogenul este de o importanță primordială. Datorită capacității sale de a lega oxigenul, poate capta radicalii liberi, protejând astfel organismul împotriva cancerului, aterosclerozei și a infarctului miocardic.
În acest mod, protejează vitaminele A, E, B1, B2, acidul folic și biotina. Vitamina C asigură formarea și menținerea structurii pielii, țesutului conjunctiv, oaselor și a dinților. Ameliorează absorbția fierului la nivel intestinal, contribuie la umplerea „depozitelor de fier” ale organismului, iar în mod indirect favorizează procesul de hematopoieză. Majoritatea fructelor – în special citricele și sucul extras din citrice – sunt surse ideale de vitamina C. Legumele proaspete conțin de asemenea cantități însemnate din această vitamină. Aportul corespunzător de vitamină C prezintă o importanță deosebită în cazul anumitor grupuri de persoane. Din această categorie fac parte persoanele supuse stresului și solicitării fizice continue, femeile gravide și mamele care alăptează, respectiv persoanele în vârstă și cele bolnave. Fumătorii au de asemenea nevoie de cantități mari de vitamină C, deoarece o dată cu fiecare fum inhalat are loc pătrunderea unui număr mare de radicali liberi, care atacă celulele organismului. Un surplus de vitamina C este binevenit tuturor celor care sunt expuși unor condiții de mediu nocive. Supradozarea acestei vitamine este practic imposibilă, deoarece excesul de vitamina C este imediat îndepărtat din organism. Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă, descoperirea ei fiind singura de acest fel efectuată de un om de știință maghiar din Ungaria și laureată cu premiul Nobel. Omul de știință care a reușit să sintetizeze vitamina C în formă pură a fost Szent-Györgyi Albert, care – contrar opiniei populare răspândite - a folosit ca materie primă în acest scop ardeii și nu citricele. Vitamina C este o vitamină interesantă: dintre toate speciile de animale, doar omul și porcușorul de Guineea nu pot sintetiza această vitamină, motiv pentru care doar în acest caz este considerată o vitamină. Dintre toate vitaminele, vitamina C deține titlul de vitamină necesară în cele mai mari cantități, deoarece doza zilnică o depășește pe cea a tuturor celorlalte vitamine în parte. Denumirea de „acid ascorbic” este deseori folosită în cazul acestei vitamine. Este foarte solubilă în apă, dar se descompune ușor sub acțiunea oxigenului, luminii și a ionilor metalici.
Întărește sistemul imunitar, crește rezistența organismului. Prezintă efect antialergic, antiinflamator, respectiv favorizează formarea globulelor roșii. Ca urmare a sinergismului de acțiune cu flavonoidele, vitamina C asigură menținerea integrității sistemului circulator. Flavonoidele facilitează absorbția vitaminei C, respectiv cresc eficacitatea acesteia prin protejarea împotriva degradării rapide. Flavonoidele – datorită proprietății lor antioxidante – asigură valorificarea vitaminei C ca o vitamină adevărată!
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Vitamina C: 200 mg DZR 250%
Total polifenoli: 16.6 mg
din care:
-flavonoizi: 11.6 mg
-resveratrol: 0,008 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Vitamina D3 – (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, vitamina D3 și polifenoli. Produsul contribuie la dezvoltarea sănătoasă a oaselor, vindecarea fracturilor și prevenirea osteoporozei.
Principalele domenii de acțiune:
- absorbția calciului și a fosforului
- procesul de formare a oaselor
- încorporarea calciului și a fosforului
- dezvoltarea sănătoasă a oaselor
- vindecarea fracturilor
- prevenirea osteoporozei.
Compoziție: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii; extract uscat de semințe de sorg; extract uscat de semințe de mure; extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere) gelatină, ceai verde, vitamina D3.
Vitamina D este o vitamină liposolubilă, cunoscută și sub denumirea de calciferol. Sinteza acestei vitamine poate avea loc în organism, din stocurile de provitamine sub acțiunea radiațiilor ultraviolete. În formarea vitaminei, un rol important îl joacă colesterolul, cu alte cuvinte există situații în care și acest compus poate fi util. Din păcate, cantitatea de vitamină D sintetizată în organism sub acțiunea luminii scade considerabil la bătrânețe. Vitamina D este o substanță naturală asemănătoare hormonilor, adică utilizarea ei se face într-un loc diferit de cel al formării.
Organismul își procură necesarul prin transformarea provitaminei de origine vegetală sau animală, dar nu din alimentație. Cea mai mare parte a vitaminei D se sintetizează prin transformarea provitaminei depozitate subcutanat, sub acțiunea razelor solare. Atât provitamina, cât și vitamina D fabricată sintetic se absorb o dată cu grăsimile la nivelul intestinului subțire. Favorizează absorbția calciului și a fosforului , stimulează osteogeneza.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Vitamina D3: 5 ”g DZR 100%
Total polifenoli: 16.6 mg
din care:
-flavonoizi: 11.6 mg
-resveratrol: 0,008 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Vitamina C - Chester – (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, vitamina C și polifenoli. Noua formă a vitaminei C persistă mai mult în sânge, respectiv se elimină în cantități mai reduse!
Principalele domenii de acțiune:
- întărirea sistemului imunitar
- procesele oxido-reducătoare
- facilitarea absorbției fierului
- efect antialergic
- antiinflamator
Compoziție: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii; extract uscat de semințe de sorg; extract uscat de semințe de mure; extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, L-ascorbat de calciu.
Vitamina C-ester este noua formă a vitaminei C, care persistă mai mult în sânge, respectiv se excretă în cantități mai reduse. Această combinație este solubilă nu numai în apă, ci și în grăsimi, prin urmare absorbția ei la nivelul celulelor organismului este mult mai bună. Este indicată și persoanelor în cazul cărora administrarea unor doze ridicate de vitamină C prezintă probleme, deoarece caracterul neutru al acestei combinații împiedică iritarea mucoasei gastrice. Ca urmare a sinergismului de acțiune cu flavonoidele, vitamina C contribuie la menținerea integrității sistemului circulator. Flavonoidele favorizează absorbția vitaminei C, respectiv cresc eficiența acesteia prin protejarea împotriva degradării rapide. Flavonoidele –datorită proprietății lor antioxidante – asigură valorificarea vitaminei C ca o vitamină adevărată.
Vitamina C este cea mai bine cunoscută și cel mai frecvent utilizată vitamină, pentru care ne stau la dispoziție cele mai multe studii clinice. Întărește sistemul imunitar, contribuie la lupta împotriva infecțiilor. Are efect antialergic, respectiv intervine în procesul de formare a globulelor roșii. Crește protecția împotriva cancerului, bolilor cardio-vasculare și a cataractei. Prezintă efect antiinflamator și de întărire a capilarelor și țesutului conjunctiv. Vitamina C favorizează absorbția fierului. Facilitează regenerarea musculară la sportivi. Oferă protecție împotriva efectelor negative cauzate de stresul fizic sau psihic. Necesarul de vitamină C la fumători este ridicat, deoarece fumatul epuizează rezervele de vitamină C ale organismului.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Vitamina C: 90 mg DZR 112,5%
Total polifenoli: 13.3 mg
din care:
-flavonoizi: 9.6 mg
-resveratrol: 0,0066 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Vitamina E – (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, vitamina E și polifenoli. Vitamina E este un compus cu proprietăți antioxidante, care contribuie la neutralizarea efectului nociv al radicalilor liberi acumulați în organism. Datorită efectului antioxidant, protejează integritatea membranei celulare, contribuind astfel la inhibarea proceselor de îmbătrânire.
Principalele domenii de acțiune:
- afecțiuni ale sistemului cardio-vascular
- piele catifelată
- favorizarea formării hematiilor
- afecțiuni ale prostatei
- tulburări ale potenței
Compoziție: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii, extract uscat de semințe de sorg, extract uscat de semințe de mure, extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, vitamina E.
Vitamina E este necesară tuturor celulelor organismului nostru, motiv pentru care efectele benefice ale acestei vitamine se resimt de către toate organele, începând de la inimă și până la creier. Joacă un rol important și în funcționarea genelor, genele fiind purtătoarele informațiilor biologice elementare. Deosebit de important este rolul vitaminei E în păstrarea pereților celulari în stare bună, respectiv menținerea sănătății pielii, mușchilor, globulelor roșii, sistemului cardio-vascular, precum și în stimularea sistemului imunitar, cu rol în apărarea organismului față de infecții.
Spre deosebire de alte vitamine liposolubile, depozitarea vitaminei E are loc pe o perioadă scurtă în organism, motiv pentru care suplimentarea regulată devine necesară. Vitamina E este un membru recent al familiei vitaminelor, deoarece istoricul acestei vitamine datează abia de la începutul secolului XX. Descrierea structurii sale chimice în anul 1943 se datorează cercetătorului Fernholz. Opinia potrivit căreia uleiurile vegetale, cum ar fi uleiul de soia sau de alune sunt bogate surse alimentare de vitamină E, este greșită. Aceste uleiuri conțin forma de gama-tocoferol și nu cea de alfa-tocoferol a vitaminei E. (Denumirea de tocoferol este denumirea chimică a vitaminei E, iar silaba „alfa” indică acea moleculă de vitamină E care este cea mai activă în organism.) În pofida faptului că și gama-tocoferolul prezintă proprietăți antioxidante, organismul nostru are nevoie în primul rând de alfa-tocoferol.
Nu este exclusă posibilitatea ca un consum excesiv de uleiuri vegetale să împiedice utilizarea alfa-tocoferolului de către organism.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Vitamina E: 12 mg DZR 100%
Total polifenoli: 16,6 mg±10%
din care:
-flavonoizi: 11.6 mg
-resveratrol: 0,008 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Hesperidin㠖 (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, hesperidină și polifenoli. Hesperidina face parte din bioflavonoidele citricelor. Are capacitatea de a întări pereții venoși și a crește elasticitatea capilară.
Principalele domenii de acțiune:
- întărirea pereților vaselor de sânge
- crește elasticitatea capilară
- în afecțiuni cardio-vasculare
- antiinflamator
Compoziție: taurină, complex de bioflavonoide Flavin (extract uscat de sâmburi de struguri roșii; extract uscat de semințe de sorg, extract uscat de semințe de mure, extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, hesperidină.
Este utilizat în principal în insuficiența venoasă cronică și împotriva aterosclerozei. Hesperidina, rutina și alte bioflavonoide au capacitatea de a scădea permeabilitatea capilarelor și inflamația. Acești compuși sunt cunoscuți sub numele generic de vitamină P. Cercetătorii consideră că produsul antioxidant numit hesperidină din compoziția sucului de portocale, îmbunătățește funcția vaselor de sânge și reduce riscul apariției bolilor cardio-vasculare. Hesperidina este un flavonoid de origine vegetală. (Flavonoidele se găsesc și în struguri, vinul roșu, ceaiul verde și negru, respectiv ciocolată.) Din ce în ce mai multe dovezi sugerează faptul că flavonoidele îmbunătățesc starea de sănătate a celulelor delicate care acoperă pereții vaselor de sânge. Activitatea acestor celule este cunoscută sub denumirea de „funcție endotelială”. Tulburări în funcționarea acestor celule pot duce la obstrucționarea arterelor, fenomen care este considerat unul dintre cei mai importanți factori de risc ai atacului de cord și accidentului vascular cerebral.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Hersperidină: 90 mg
Total polifenoli: 13,3 mg ±10%
din care:
-flavonoizi: 9.3 mg
-resveratrol: 0,0066 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Iod – (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, iod și polifenoli. Iodul este unul dintre elementele structurale ale hormonilor secretați de glanda tiroidă. În cazul în care nivelul de iod nu este corespunzător, întregul proces hormonal este periclitat. Prezența iodului este indispensabilă sintezei hormonilor tiroidieni, respectiv metabolismului ca atare și proceselor producătoare de energie.
Principalele domenii de acțiune:
- sinteza hormonilor tiroidieni
- reglarea metabolismului
- funcționarea sistemului nervos
- reglarea circulației sanguine
- iodul favorizează arderea excesului de grăsimi, prezența lui fiind utilă în dietă
- asigură un surplus de energie pentru organism
- favorizează procesul de creștere
- asigură prospețimea mentală
- păstrează starea de sănătate a părului, unghiilor, pielii și dinților
Compoziție: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii, extract uscat de semințe de sorg, extract uscat de semințe de mure, extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, iod (iodură de potasiu).
Iodul este un oligoelement esențial, cu un rol unic dar deosebit de important pentru organism: este indispensabil sintezei hormonilor tiroidieni. Pe scurt, aminoacidul numit tirozină leagă iodul din glanda tiroidă, ducând astfel la formarea hormonilor tiroidieni. Rezervele de iod se găsesc în mare parte la nivelul glandei tiroide. Este bine cunoscut faptul că iodul este un element component al hormonilor tiroidieni, iar unii dintre noi cunosc și rolul iodului în protecția împotriva efectelor nocive ale radiațiilor radioactive din mediu. Efectul „radioprotector” are la bază un mecanism interesant: în cazul unui aport corespunzător de iod, absorbția și încorporarea iodului radioactiv în organism devine imposibilă.
Cantitatea de iod dintr-un organism adult în condiții normale este de circa 15-20 mg. Deficitul de iod provoacă scăderea activității glandei tiroide, adic㠄hipotiroidism”. Acești hormoni sunt totuși indispensabili dezvoltării armonioase a organismului și metabolismului în general.
În aceste situații, organismul contracarează absența rezervelor sale de iod prin mărirea volumului glandei tiroide de forma unui fluture, creând astfel o adevărat㠄capcană”, în care să poată capta fiecare moleculă de iod din organism. Această expansiune a glandei tiroide poartă denumirea de gușă. Este foarte interesant faptul că același fenomen poate apărea ca efect secundar rezultat în urma consumului excesiv de iod. Pe când gușa este rezultatul direct al lipsei iodului, celelalte afecțiuni sau simptome care rezultă din aportul insuficient de iod, rezultă în mod indirect, fiind cauzate de lipsa hormonilor tiroidieni. Printre acestea se enumeră afecțiuni grave - cum ar fi cretinismul, retardarea mentală și a creșterii - sau mai puțin grave, dar totuși destul de serioase – cum sunt obezitatea, oboseala, căderea părului, constipația, creșterea nivelului de colesterol, ateroscleroza pronunțată, mixedemul local (retenția de apă la nivelul țesutului conjunctiv).
Aportul corespunzător de iod este deosebit de important în cazul femeilor însărcinate și a mamelor care alăptează, în scopul evitării cretinismului la nou-născut, a gușii congenitale, a nașterii unui făt mort, surdo-mut sau cu abilități mentale alterate.
În afara zonei situate în sud-estul Ungariei (județele Békés -, Hajdú-Bihar- și Szolnok) s-a constatat existența unui deficit grav al iodului în apele potabile de pe întregul teritoriu al țării. Din acest motiv circa 80% din populația Ungariei suferă de deficit de iod într-o anumită măsură (fenomen la care contribuie și lipsa obligativității iodizării sării de bucătărie). Astfel, completarea dietei cu iod devine necesară! Fără a-l considera un panaceu, la administrarea iodului uitați de ideea perpetuată în diferitele reclame conform căreia iodul vă va rezolva toate problemele iar dieta va deveni inutilă.
Stări de carență
Lipsa de iod duce la încetinirea metabolismului, apariția stărilor depresive, creșterea lipidelor serice totale, în copilărie poate să ducă la cretinism, în cazul femeilor însărcinate poate rezulta în moarte fetală, avort spontan, anomalii în dezvoltarea fătului. Un simptom general este apariția gușii, datorită măririi volumului glandei tiroide.
Supradozarea
Aportul crescut de iod determină creșterea activității glandei tiroide, concomitent cu apariția unor simptome de toxicitate. Până la o doză de 1000 micrograme, respectiv administrarea unor doze de 20 ori mai mari decât cele recomandate nu se soldează cu apariția efectelor secundare. Dozele mai mari, însă pot duce la efecte secundare grave, cum ar fi reacțiile de hipersensibilizare, acnee, erupții cutanate, aritmii cardiace, efecte asupra sistemului nervos central ( amorțeală, amețeli, slăbiciune la nivelul membrelor), scăderea activității glandei tiroide, adenom tiroidian, afecțiuni ale intestinului subțire. Supradozarea pe termen lung duce la intoxicare, simptomele acesteia fiind cefaleea, stări asemănătoare răcelii, edemul pulmonar, respectiv laringita sau amigdalita purulentă.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Iod: 150 ”g DZR 100%
Total polifenoli: 16,6 mg±10%
din care:
-flavonoizi: 11.6 mg
-resveratrol: 0,008 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Crom – (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, crom și polifenoli. "Pentru o secreție puternică de insulină!" Aportul corespunzător de crom este în special important pentru pacienții cu diabet, deoarece contribuie la potențarea efectului insulinei de reglare a glicemiei.
Principalele domenii de acțiune:
- reglarea glicemiei
- metabolismul glucidic
- boli coronariene
Compoziție: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii, extract uscat de semințe de sorg, extract uscat de semințe de mure, extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, clorură de crom (III).
Cromul este un oligoelement important din dieta omului, cu rol în metabolismul normal al glucidelor.
Alimente bogate în crom sunt ciupercile, cerealele, unele condimente, zahărul brun, cafeaua, berea, ceaiul, vinul și carnea. O sursă bogată de crom este și drojdia de bere. Mecanismul posibilului efect de reglare a glicemiei atribuit cromului nu este încă pe deplin elucidat, probabil are loc prin potențarea efectului insulinei. Acest mecanism poate implica creșterea densității receptorilor insulinici precum și fosforilarea crescută a receptorilor insulinici, care se află în strânsă legătură cu sensibilitatea crescută la insulină. Rezultatele anumitor cercetări sugerează faptul că efectul cromului de ameliorare a toleranței la glucoză poate fi explicat prin legarea ionilor de crom de un compus cu greutate moleculară mică, care rezultă în creșterea activității insulinei ca urmare a stimulării tirozin-kinazei. Unele dovezi experimentale promițătoare evidențiază capacitatea cromului de a ameliora toleranța la glucoză, precum și efectele benefice ale acestuia în diabet. Cercetări științifice aflate în fază incipientă sugerează un efect pozitiv al cromului asupra nivelului de lipide din sânge. Cromul prezintă un potențial efect de reglare a glicemiei, putând juca un rol și în scăderea nivelului de colesterol, respectiv prevenirea aterosclerozei. Concentrații mici de crom se găsesc la nivelul țesuturilor, acestea scăzând o dată cu înaintarea în vârstă. Poate avea un rol important în prevenirea bolilor coronariene și a diabetului zaharat juvenil de tip I. Aportul corespunzător de crom este în special important pentru pacienții cu diabet, deoarece contribuie la efectul insulinei de reglare a glicemiei. În mod asemănător, intervine și în reglarea nivelului de lipide și colesterol din sânge. Crește masa musculară și reduce țesutul adipos.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Crom: 120 ”g DZR 300%
Total polifenoli: 16,6 mg±10%
din care:
-flavonoizi: 11.6 mg
-resveratrol: 0,008 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Magneziu – (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, magneziu și polifenoli. Condiția de bază pentru funcționarea eficientă a nervilor și mușchilor ! Ajută organismul să se adapteze la condițiile de solicitare fizică și intelectuală crescute. Contribuie la funcționarea sănătoasă a mușchiului cardiac, mușchilor în general și a sistemului nervos!
Principalele domenii de acțiune:
- condiția de bază pentru funcționarea eficientă a nervilor și mușchilor
- ajută organismul să se adapteze la condițiile de solicitare fizică și intelectuală crescute
- contribuie la funcționarea sănătoasă a mușchiului cardiac, mușchilor în general și a sistemului nervos
- necesarul de magneziu crește în sarcină și alăptare
Compoziție: taurină, carbonat de magneziu, gelatină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii, extract uscat de semințe de sorg, extract uscat de semințe de mure, extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), ceai verde.
Pentru buna funcționare a organismului avem nevoie pe lângă vitaminele binecunoscute și de diverse oligoelemente. Unul dintre cele mai importante oligoelemente și substanțe minerale din organism este magneziul. Organismul uman conține circa 20-30 grame de magneziu, repartizat uniform între oase și spațiul intracelular. Magneziul este cunoscut ca și substanța minerală cu efect protector asupra sistemului nervos. Acest lucru este adevărat, deoarece magneziul joacă un rol important în funcționarea sistemului nervos, dar în același timp intervine și în numeroase alte procese.
Este o substanță minerală de importanță vitală, necesară tuturor. Importanța magneziului este indicată și de prezența sa alături de potasiu la nivelul tuturor celulelor organismului, intervenind în toate procesele metabolice din organism, de asemenea este indispensabil activității a sute de enzime, respectiv în sinteza acizilor nucleici, proteinelor și lipidelor. Nu poate fi înlocuit și nici sintetizat de către organism, motiv pentru care aportul corespunzător al acestui element este deosebit de important.
Potrivit opiniei experților în domeniu, obiceiurile noastre alimentare precum și calitatea necorespunzătoare a alimentelor consumate, sunt responsabile de aportul deficitar de magneziu în cazul multor persoane. Cantitatea de magneziu necesară funcționării armonioase a organismului este în medie de 250-375 mg pentru adulți, necesarul de magneziu crescând în sarcină și alăptare. În aceste condiții, în scopul dezvoltării normale a fătului și a asigurării unei sarcini lipsite de complicații, doza recomandată este de 350-375 mg.
Stările de carență de magneziu pot apărea drept consecință a unui mod de viață nesănătos, lipsit de mișcare, datorită stresului cronic, consumului de țigarete, alcool și droguri, alimentației nesatisfăcătoare din punct de vedere calitativ și cantitativ, în anumite stări fiziologice ale organismului (sarcină, alăptare, copilărie, climacteriu), respectiv în anumite boli cronice. Dat fiind faptul că magneziul intervine în numeroase procese metabolice complexe, carența acestui element poate genera o gamă largă de simptome. Printre acestea se numără întârzierea dezvoltării osoase, tulburările de ritm cardiac, creșterea riscului de tromboză și necroză a mușchiului cardiac. Lipsa magneziului poate cauza spasme musculare! Alte simptome includ depresia, cefaleea, amețelile, tulburări ale capacității de concentrare, tulburări de comportament, anorexia, hipertensiunea și formarea calculilor de oxalat de calciu. Concentrația magneziului în organism poate scădea considerabil și ca urmare a pierderilor altor substanțe minerale cauzate de diaree sau vomă. O atenție deosebită se va acorda regimului alimentar la femeile gravide, deoarece carența magneziului în timpul sarcinii poate duce la creșterea riscului de avort spontan, naștere prematură, tulburări de dezvoltare și declanșarea prematură a travaliului.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Magneziu: 120 mg DZR 32%
Total polifenoli: 6,6 mg±10%
din care:
-flavonoizi: 4.6 mg
-resveratrol: 0,003 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Mg + B6 – (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, magneziu, vitamina B6 și polifenoli. Magneziul și vitamina B6 își potențează reciproc absorbția.
Principalele domenii de acțiune:
- condiția de bază pentru funcționarea eficientă a nervilor și mușchilor
- ajută organismul să se adapteze la condițiile de solicitare fizică și intelectuală crescute
- contribuie la funcționarea sănătoasă a mușchiului cardiac, mușchilor în general și a sistemului nervos
- necesarul de magneziu crește în sarcină și alăptare
Compoziție: taurină, carbonat de magneziu, gelatină, ceai verde, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii, extract uscat de semințe de sorg, extract uscat de semințe de mure, extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), vitamina B6.
Magneziul este necesar menținerii structurii normale a oaselor și dinților, precum și pentru activitatea musculară normală. Are rol în asigurarea funcționării armonioase a sistemului nervos. Vitamina B6 intervine în funcționarea sistemului nervos, respectiv în metabolismul glucidic. Cele două principii active își potențează reciproc acțiunea, prin facilitarea pătrunderii magneziului intracelular.
Descrierea detaliată:
- Capsule FlaVitaMin+Taurină Magneziu
- Capsule FlaVitaMin+Taurină Vitamina B6

Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Magneziu: 200 mg DZR 32%
Vitamina B6: 14 mg DZR 100%
Total polifenoli: : 6,6 mg±10%
din care:
-flavonoizi: 4.6 mg
-resveratrol: 0,003 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Miricetin㠖 (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină și polifenoli. Are un efect antiinflamator puternic și de regenerare.
Principalele domenii de acțiune:
- complexul de bioflavonoide Flavin 7 și substanța sa activă principal㠖 miricetina – prezintă un puternic efect antiinflamator și de regenerare
- studiile efectuate în acest sens atestă faptul că acest produs are capacitatea de a bloca procesele de îmbătrânire la nivelul creierului (ex. boala Alzheimer)
Compoziție: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii, extract uscat de semințe de sorg, extract uscat de semințe de mure, extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, extract uscat din miez de nucă, miricetină 80% (obținut din miezul de nucă).
Se cunosc 13 grupuri principale de flavonoide care cuprind 4000 de compuși. Compușii cel mai frecvent întâlniți în natură sunt cvercetina, kempferolul, miricetina, luteolina și apigenina. Acești compuși își exercită efectul benefic împreună cu ceilalți antioxidanți. Au efecte biologice importante în stimularea sistemului imunitar și a activității ficatului, împiedică formarea trombilor, reduc riscul apariției astmului și a alergiilor, scad nivelul colesterolului și ritmul de creștere a celulelor tumorale. Efectul lor antiinflamator, antiviral și bactericid este de asemenea cunoscut.
Complexul de bioflavonoide Flavin 7 și substanța sa activă principal㠖 miricetina – prezintă un puternic efect antiinflamator și de regenerare!
Studiile efectuate în acest sens atestă faptul că acest produs are capacitatea de a bloca procesele de îmbătrânire la nivelul creierului (ex. boala Alzheimer)!
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Myricetin: 16 mg
Total polifenoli: 14,6 mg±10%
din care:
-flavonoizi: 10.2 mg
-resveratrol: 0,007 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Cupru – (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, cupru și polifenoli. Cuprul este un oligoelement vital pentru organism. Este unul dintre cele mai vechi și mai utilizate metale din istoria omenirii. Cuprul poate contribui la protejarea celulelor împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Favorizează formarea și menținerea unui schelet osos sănătos.
Principalele domenii de acțiune:
- favorizează absorbția fierului
- în prevenirea osteoporozei
- menținerea elasticității mușchilor și a țesutului conjunctiv
- stimularea sistemului imunitar
- efect antioxidant
Compoziție: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii, extract uscat de semințe de sorg, extract uscat de semințe de mure, extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, sulfat de cupru.
Cu toate că participă la neutralizarea proceselor oxidative nocive din organism, cuprul nu este de obicei inclus în grupa substanțelor antioxidante. Dar, datorită faptului că procesele oxidative stau la baza declanșării bolilor tumorale și a unor maladii cardio-vasculare - care sunt principalele cauze de deces – cuprului trebuie să i se dea importanța cuvenită. Cuprul joacă un rol central în numeroase procese biologice. Astfel favorizează formarea hemoglobinei cu conținut în fier, cu rol în transportul oxigenului la nivel tisular, respectiv facilitează absorbția fierului. Cuprul este indispensabil absorbției calciului, având astfel un rol important în prevenirea osteoporozei și menținerea stării de sănătate a oaselor. Cuprului i se datorează rezistența și elasticitatea țesutului conjunctiv, în funcție de localizarea acestuia la nivelul oaselor, mușchilor sau a pielii. În ceea ce privește acțiunea asupra sistemul imunitar, cuprul are un efect benefic antiviral, bactericid și fungicid. Aceste proprietăți derivă din faptul că în cazul organismelor simple (viruși, bacterii) chiar și cantități infime de cupru au efect toxic. Bacteria E-coli, care este responsabilă de numeroase toxiinfecții alimentare grave, poate persista pe suprafețele de oțel inoxidabil chiar și câteva zile, durata de viață a acestei bacterii pe suprafețele de cupru fiind de doar câteva ore.
Chiar și carențele ușoare de cupru pot fi dăunătoare! Am văzut cât de importantă este prezența acestui element pentru organism. Astfel, nu ne poate mira faptul că în carențele de cupru apare anemia, tulburări de creștere și formare a oaselor, hipercolesterolemie, dereglarea tensiunii arteriale, acestea fiind doar cele mai frecvente simptome care apar. Nu este necesar să se instaleze un deficit sever de cupru pentru apariția problemelor de sănătate neplăcute, deoarece chiar și carențe ușoare pot genera simptome neplăcute, ale căror origine deseori rămâne nebănuită. Prezența cuprului este necesară și funcționării sistemului nervos. Doza zilnică necesară unui adult este de circa 2-2,5 mg.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Sulf de cupru: 1 mg DZR 100%
Total polifenoli: 16,6 mg
din care:
-flavonoizi: 11,6 mg
-resveratrol: 0,008 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Silimarin㠖 (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, silimarină și polifenoli. Împiedică pătrunderea intracelulară a substanțelor cu efect nociv asupra ficatului, favorizează regenerarea ficatului și refacerea celulelor hepatice.
Principalele domenii de acțiune:
- Complexul de bioflavonoide Flavin 7, precum și principiile sale active silimarina și silibina împiedică pătrunderea intracelulară a substanțelor cu efect nociv asupra ficatului, favorizează regenerarea ficatului și refacerea celulelor hepatice.
- are efect antiinflamator
- ameliorează funcția hepatică
Compoziție: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii, extract uscat de semințe de sorg, extract uscat de semințe de mure, extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, silimarină 60%.
Ficatul este unul dintre cele mai mari organe ale omului, cu rol principal în detoxifierea organismului. Din păcate, poluarea mediului din zilele noastre, prezența substanțelor nocive ( ex. gazele de eșapament, vaporii soluțiilor de curățare, pesticidele, alcoolul, fumul, conservanții alimentari etc.) supun ficatul unui stres excesiv, motiv pentru care ameliorarea funcției hepatice și menținerea acesteia în condiții normale devin necesare. Amestecul de flavolignani numit silimarină, extras din fructele de Armurariu (Silybum marianum Gaertn.) și substanța activă principală a acesteia – silibina – protejează ficatul de efectele toxice, respectiv stimulează regenerarea hepatică în diferite afecțiuni.
Silimarina și silibina accelerează sinteza de proteine la nivel hepatic, ducând astfel la o regenerare celulară rapidă. Silimarina și silibina își exercită acțiunea la nivelul ribozomilor hepatici.
Conform unui studiu efectuat în Germania, silibina are capacitatea de a proteja nu numai ficatul, ci și rinichii de efectele toxice, favorizând regenerarea celulelor renale asemănător efectului observat în cazul celulelor hepatice. Acest fenomen prezintă o importanță deosebită, deoarece rinichii sunt deseori expuși factorilor dăunători cum ar fi substanțele analgezice și alte chimioterapice, respectiv diversele substanțe toxice. Efectul de regenerare celulară a silibinei și silimarinei se referă doar la celulele sănătoase, prezența acestui efect nu s-a constatat și în cazul celulelor canceroase, iar acest lucru prezintă, de asemenea, o importanță covârșitoare. Se presupune că silibina acționează selectiv asupra anumitor tipuri de celule „normale " accelerând regenerarea acestora, în același timp inhibând creșterea celulelor tumorale.
Silibina contribuie la creșterea nivelului glutationului hepatic, determinând astfel modificarea funcției imunologice, care se manifestă prin apariția unui efect antiviral și antitumoral marcant. Silibina ameliorează leziunile hepatice induse de consumul de alcool și asigură protecție împotriva apariției fibrozei.
Celulele stelate hepatice, cu rol în depozitarea lipidelor, se activează ca urmare a proceselor inflamatorii, dimensiunea lor crește considerabil și are loc transformarea acestora în miofibroblaști. Silibina are capacitatea de a împiedica această transformare, motiv pentru care se poate spune că silibina are și un potențial anti-fibrogenetic. Efectul hepatoprotector al silibinei este binevenit și în cazul administrării paracetamolului, deoarece supradozarea acestuia din urmă poate duce la afecțiuni ale ficatului și rinichilor. De acest efect este răspunzător unul dintre metaboliții paracetamolului, care se comportă ca și radical liber activ, determinând scăderea nivelului de glutation. La administrarea concomitentă a silibinei și a antioxidantului cu structură fenolic㠖 paracetamolul – se constată apariția unui sinergism de acțiune în ceea ce privește protecția împotriva agenților oxidanți.
Pe lângă efectele deja menționate, silibina inhibă puternic formarea leucotrienelor, responsabile de producerea inflamațiilor, leziunilor hepatice și a colestazei. Acest efect de blocare a formării leucotrienelor stă la baza acțiunii hepatoprotectoare a silibinei și silimarinei.
Cercetări moderne atestă utilizarea tradițională de mai multe secole a armurariului în tratamentul diferitelor afecțiuni hepatice.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Sylimarin: 30 mg
Total polifenoli: 15 mg±10%
din care:
-flavonoizi: 10.5 mg
-resveratrol: 0,0075 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Seleniu – (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, seleniu și polifenoli. Produsul este esențial pentru creștere, întreținerea părului și pielii, respectiv în funcționarea vederii. Joacă un rol important în activitatea hepatică și reproducere.
Principalele domenii de acțiune:
- este esențial pentru creștere, întreținerea părului și pielii, respectiv în funcționarea vederii
- joacă un rol important în activitatea hepatică și reproducere
- are efect benefic asupra componentelor sistemului imunitar
- este un compus cu efect antitumoral marcant și antitrombotic
Compoziție: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii, extract uscat de semințe de sorg, extract uscat de semințe de mure, extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, selenit de sodiu.
Seleniul este un antioxidant potent, cu capacitatea de a vindeca numeroase boli, printre care și cancerul.
Numeroși oameni de știință consideră seleniul un mineral cu remarcabile proprietăți curative, cercetările din zilele noastre axându-se în special pe potențialul său efect antitumoral. În organism, seleniul apare în cantități extrem de mici – urme – cu toate acestea, are un rol deosebit de important în procesul de creștere, fertilitate, funcția hepatică, întreținerea părului și a pielii, respectiv în funcționarea vederii. Date recente sugerează faptul că seleniul intervine și în sinteza formei active a hormonului tiroidian, cu rol esențial în funcționarea celulelor. Este prezent în toate celulele organismului, cele mai mari concentrații găsindu-se la nivelul rinichilor, ficatului, splinei, pancreasului și a testiculelor. Seleniul participă la sistemul de protecție a organismului împotriva agenților oxidanți , cu rol în blocarea acțiunii radicalilor liberi asupra moleculei de ADN. Pe de o parte, funcționează ca și antioxidant ca atare, iar pe de altă parte joacă un rol vital în funcționarea enzimei numite glutation-peroxidază cu efect antioxidant, cu efect protector împotriva toxinelor pătrunse în organism odată cu alimentația sau din mediu. Acest efect antioxidant complex al seleniului explică rolul său în prevenirea afecțiunilor cauzate de radicalii liberi, cum ar fi cancerul, bolile cardio-vasculare, accidentul vascular cerebral, cataracta, afecțiunile maculare, precum și în încetinirea procesului de îmbătrânire. Are efect benefic asupra unora dintre componentele sistemului imunitar, intervenind în sinteza și activitatea leucocitelor, respectiv în funcționarea glandei copilăriei (timus).
Un studiu efectuat pe un număr mare de pacienți cu cancer a evidențiat faptul că în cazul pacienților cu o concentrație scăzută de seleniu în organism, numărul tumorilor maligne depistate a fost mai mare, iar în urma tratamentului șansele de reînnoire a tumorilor și metastazare, respectiv ratele de mortalitate au fost mult mai ridicate în comparație cu pacienții având un nivel crescut de seleniu în organism. Seleniul poate reduce riscul de accident vascular cerebral și infarct, datorită efectului său antitrombotic, crescând în același timp nivelul HDL-colesterolului ("colesterol bun") din sânge, în detrimentul LDL-colesterolului ("colesterolul rău"), contribuind astfel la menținerea sănătății sistemului cardio-vascular.
Preparatele pe bază de seleniu sunt deosebit de utile fumătorilor și pacienților care au prezentat în antecedente infarct sau accident vascular cerebral, cu toate acestea aportul zilnic adecvat este util pentru toată lumea.
Seleniul este necesar bunei funcționări a sistemului imunitar, în lupta împotriva agenților patogeni și a celulelor tumorale, dar și în stimularea capacității de apărare a organismului. Conținutul în seleniu al solului este adeseori scăzut, putând juca – după opinia multora – un rol important în numărul mare de decese cauzate de infarct.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Seleniu: 55 ”g DZR 100%
Total polifenoli: 16,6 mg
din care:
-flavonoizi: 11,6 mg
-resveratrol: 0,008 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Fier – (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, fier și polifenoli. Joacă un rol important în menținerea sănătății sistemului imunitar, în producerea de energie, respectiv stimularea creșterii și regenerării celulare.
Principalele domenii de acțiune:
- cel mai important rol în organism este în sinteza hemoglobinei și aprovizionarea cu oxigen a globulelor roșii
- în păstrarea sănătății sistemului imunitar și producerea de energie
- facilitează creșterea și regenerarea celulară
- ca și componentă a enzimei numită catalază, intervine în apărarea împotriva radicalilor liberi
- este o sursă indispensabilă de substanțe minerale în anemie
- restabilește tonusul normal al pielii
Compoziție: taurină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii, extract uscat de semințe de sorg, extract uscat de semințe de mure, extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), gelatină, ceai verde, sulfat de fier.
Organismul adult conține în medie 2,5-5 grame de fier, cea mai mare parte fiind legată de molecula din sânge cu rol în transportul oxigenului – hemoglobina. O altă parte, se găsește legată de diferite proteine transportoare. Rolul cel mai important al fierului constă în transportul oxigenului și al dioxidului de carbon, aceste procese având loc printr-o serie de reacții chimice.
Efecte: Fierul participă la procese de bază din organism, cum ar fi: transportul oxigenului și al dioxidului de carbon, transferul de electroni, sinteza hemoglobinei și a mioglobinei, sinteza proteinelor transportoare și de depozitare, activitatea enzimatică. Necesarul de fier se dublează în sarcină, motiv pentru care suplimentarea acestui element devine indispensabilă.
Carența: carența de fier duce la scăderea sintezei de hemoglobină, în consecință scade cantitatea de oxigen transportată de sânge. Lipsa fierului se manifestă prin oboseală, amețeli, scăderea capacității musculare și intelectuale. Pe lângă oboseală, alte simptome care pot indica un deficit de fier sunt părul despicat și unghiile fragile. În cazuri grave, carența de fier poate duce la infertilitate, iar la femeile gravide s-au constatat anomalii în dezvoltarea fătului sau moarte fetală intrauterină. Lipsa fierului duce la anemie.
Excesul: Aportul excesiv de fier determină scăderea rezistenței organismului față de infecții și favorizarea multiplicării bacteriilor patogene. Excesul de fier inhibă utilizarea cuprului și zincului, putând cauza simptome caracteristice deficitului acestor microelemente.
Necesarul de fier: Absorbția fierului depinde de concentrația lui în organism: în cazul în care în organism există un deficit de fier, se va absorbi o cantitate mai mare, iar dacă nivelul de fier existent este suficient, cantitatea absorbită scade. Vitamina C este indispensabilă absorbției fierului, carența acesteia afectând rata absorbției.
Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Fier: 14 mg DZR 100%
Total polifenoli: 16,6 mg
din care:
-flavonoizi: 11.6 mg
-resveratrol: 0,008 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg
Natur Power Taurină + Fe + C – (ambalaj cu 100 capsule)
Supliment alimentar sub formă de capsule cu conținut în taurină, vitamina C, fier și polifenoli. Vitamina C este indispensabilă absorbției fierului. Cele două substanțe active principale își potențează reciproc acțiunea, contribuind la buna funcționare a sistemului imunitar și facilitarea absorbției fierului.
Principalele domenii de acțiune:
- cele două substanțe active principale prezintă sinergism de acțiune
- contribuie la păstrarea sănătății sistemului imunitar și la producerea energiei
- favorizează creșterea și regenerarea celulară
- este o sursă indispensabilă de substanțe minerale în anemie
Compoziție: taurină, gelatină, complex de bioflavonoide Flavin 7 (extract uscat de sâmburi de struguri roșii, extract uscat de semințe de sorg, extract uscat de semințe de mure, extract uscat de coji de cireșe negre, extract uscat de semințe de coacăze negre, extract uscat de semințe de coacăze roșii, extract uscat de coji de prune, extract de coji de mere), vitamina C, ceai verde, sulfat de fier.
Vitamina C este o vitamină cu proprietăți antioxidante, care joacă un rol important în funcționarea mecanismelor de apărare ale organismului, respectiv în absorbția fierului.
Fierul este necesar transportului oxigenului în organism, respectiv în hematopoieză.
Flavonoidele protejează organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi.
Descriere detaliată:
- Capsule FlaVitaMin+Taurină vitamina C
- Capsule FlaVitaMin+Taurină Fier

Mod de administrare: 3x1 capsule/zi. Capsulele se înghit cu multă apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Principii nutritive în doza zilnică recomandată 3 capsule:
Vitamina C: 200 mg DZR 250%
Fier: 14 mg DZR 100%
Total polifenoli: 10 mg
din care:
-flavonoizi: 7 mg
-resveratrol: 0,005 mg
Taurin: 800 mg
Ceai verde: 200 mg

  Home | Contact Forum | FAQ | Data | Marketing | Întrebaþi ºi Dvs. | Produsele noastre | Webshop |       © 2007 Toate drepturile rezervate Flavin7.