Cod:   Parola:   .
       Home
       Produsele noastre
       -Flavonoide
       -Olimpiq StemXcell
       -Bio+Active
       -Vitamine, Minerale
       -Cosmetice
       -Supl. nutritionale
       -Alte produse recomandate
       -FlaVitaMin+Nat.Pow.Taur.
       Întrebați și Dvs.
       Marketing
       Forum
       Data
       Webshop
       Mărturii
       FAQ
       Contact

  Topul produselor


OM Relax 100 capsuleGel de duș Silver 1000 ml
 

Flavin

Ce trebuie să știți despre flavonoide ?

Flavonoidele sunt produși secundari ai metabolismului plantelor capabile de fotosinteză, fiind încadrați în categoria compușilor cu structură polifenolică.
Flavonoidele își exercită acțiunea în principal la nivelul sistemului digestiv și circulator, fiind absorbiți la nivel intestinal. Prin acțiunea de legare a radicalilor liberi, prezintă un efect antioxidant marcat.
(Prin antioxidanți înțelegem acele molecule cu structură stabilă, care se leagă de agenții oxidanți cu structură instabilă, neutralizându-i. Rolul agenților oxidanți în apariția afecțiunilor cardio-vasculare și a îmbătrânirii precoce, este bine cunoscut.)
Efectul biologic favorabil al flavonoidelor a fost studiat în numeroase clinici și laboratoare autohtone și din străinătate.
Prin împiedicarea proceselor oxidative a acizilor grași de la nivelul pereților celulari, flavonoidele exercită o acțiune deosebit de benefică asupra sistemului cardio-vascular.

FLAVIN7 SIROP ȘI CAPSULE

Strugurii roșii sunt bogați în flavonoide cu efect antioxidant, care prin neutralizarea radicalilor liberi, ne protejează împotriva cancerului, aterosclerozei și a bolilor coronariene. Datorită conținutului său în rezveratrol, strugurii roșii reprezintă unul dintre cele mai prețioase fructe în ceea ce privește combaterea radicalilor liberi.

Murele au un conținut ridicat de flavonoide, dar conțin și potasiu, calciu, fosfor, magneziu, mangan, fier și cupru. Mai conțin: vitamina A, vitamina C, acid folic, vitamina B1, B6, riboflavină, acid pantotenic și niacină.Cireșele negre conțin potasiu, calciu, sodiu, fosfor, vitaminele A, B și C și au efect de epurare a sângelui și detoxifiere remarcat.

Coacăzele negre au ca și principii active oligoelemente, flavonoide, uleiuri volatile, taninuri, rutină și vitaminele B și C. Efectele fiziologice mai cunoscute sunt: efectul diuretic, antihipertensiv și efectul de ameliorare a simptomelor gutei și reumatismului articular.

Socul conține acizi organici, vitaminele A și C, zaharuri, taninuri, oligoelemente, uleiuri volatile. Una dintre cele mai importante proprietăți este conținutul în acizi organici, care prezintă efect de epurare a sângelui, iar datorită conținutului în flavonoide prezintă efect antioxidant.

Prunele sunt deosebit de bogate în potasiu (757 mg/100 g). Stimulează metabolismul, deoarece conținutul lor în mangan duce la creșterea numărului enzimelor digestive. Datorită conținutului în potasiu, normalizează ritmul cardiac, oferă protecție împotriva hemoragiilor interne, respectiv contribuie la scăderea tensiunii.

Porumbarul este o plantă folosită în scopuri terapeutice încă din antichitate, actualmente utilizată în tratamentul afecțiunilor inimii și sistemului circulator. Fructul cu gust acru, datorită efectului hipolipidemiant și de intensificare a metabolismului, este folosit în curele de slăbire, ca și diuretic și în scopul curățirii rinichilor. Fructul conține cantități însemnate de vitamina C și acizi organici.

Hibiscusul - utilizat pe cale internă are efect mucolitic și antitusiv. Este o importantă sursă de vitamina C, conține flavonoide, cantități reduse de uleiuri volatile. Are efect de revigorare a organismului, mucolitic, de calmare a tusei, motiv pentru care poate fi utilizat cu succes în tratarea laringitelor, dar are efecte benefice și asupra digestiei.

Antioxidantul cu molecula cea mai mică este hidrogenul

Prin consumul de oxigen "ardem" încet, cu toate acestea oxigenul este indispensabil.
Hidrogenul este o sursă de energie curată și nouă, care încetinește procesul de îmbătrânire.

Conținutul ridicat în hidrogen crește efectul reductiv. Utilizarea hidrogenului reprezintă cea mai nouă și modernă metodă naturală de legare a radicalilor liberi. Procesele reductive din organism contracarează stresul oxidativ rezultat în urma activităților biologice.
În momentul în care hidrogenul întâlnește un radical liber în organism, are capacitatea de a-l neutraliza. Prin acest proces, radicalul liber își pierde instantaneu capacitatea de a provoca distrugeri celulare.

Cercetările efectuate în acest domeniu au permis dizolvarea unor mari cantități de hidrogen activ în sucul concentrat de fructe. În acest mod, hidrogenul poate fi ușor conservat și ajungând în organism își poate exercita efectul de legare a radicalilor liberi.
Potențialul reductiv al hidrogenului este puternic și măsurabil. ORP - 400mV.

CYTO Flavin 7+, CAPSULE
Este un complex de flavonoide vegetale, enzime (germeni de grâu, germeni de broccoli, germeni de lucernă).
Ce anume trebuie să cunoaștem în legătură cu enzimele?
- sunt compuși proteici, care măresc viteza reacțiilor chimice din organism (exercită rol catalitic)
- s-au pus în evidență 3000 de enzime aparținând organismului uman
- în decursul unui singur minut enzimele catalizează 36 milioane de procese biochimice
- organismul este echipat la naștere cu o anumită cantitate de enzime, care -ca și vitaminele-trebuiesc suplimentate continuu
- contrar vitaminelor, enzimele pot fi sintetizate doar de organismele vii
- principala sursă de enzime pentru om o reprezintă germenii vegetali
Datorită efectului umidității și căldurii, din minuscula sămânță viața erupe cu o energie covârșitoare. Semințele conțin o cantitate uriașă de enzime, necesare creșterii plantei, conținutul acestora fiind considerabil mărit în momentul germinării.
Starea noastră de sănătate depinde de existența unei cantități suficiente de enzime în organism!

Germenele conține toate elementele necesare bunei funcționări a organismului. În cursul procesului de germinare, conținutul în vitamina C crește de 27 ori, conținutul în caroten crește cu 200% după 2 ore de germinare; conținutul în vitamina B crește cu 50%, iar cel al vitaminei E cu 120%. Germenii conțin o cantitate de energie cu 25% mai mare în comparație cu carnea, dar nu determină creștere ponderală.

CARDIO Flavin 7+, CAPSULE
Este un complex de flavonoide de origine vegetală, cozi de cireșe și vișine, respectiv plante medicinale (păducel, porumbar. Ce trebuie să știm despre acțiunea cozilor de cireșe și vișine? Substanțele active – procianidinele și flavonoidele – joacă un rol bine determinat în exercitarea acțiunii principale. Din punct de vedere științific, acesți compuși se recomandă, ca tratament adjuvant în scăderea capacității fizice,
Utilizarea pe termen lung nu prezintă niciun risc al apariției unor efecte secundare. Ce trebuie să cunoaștem despre păducel? Păducelul este o plantă medicinală aflată pe locul întâi în corectarea oxigenării cordului.

Întărește cordul suprasolicitat, reglează ritmul cardiac și are efect calmant și de echilibrare prin creșterea aportului de oxigen și glucoză la nivelul țesutului cardiac.
În Ce trebuie să cunoaștem despre porumbar?
Preparatele din porumbar au acțiune de purificare a sângelui și întărire a organismului. Fructul are un conținut important în vitamina C, de 60 mg / 100g, respectiv conține numeroși acizi vegetali.
Flavin7 Glabridin
Produs cu acțiune de ardere a grăsimilor corporale, certificat prin analize de expresie genetică.
• Lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra) a fost folosit ca remediu încă din cele mai vechi timpuri, acum 4000 de ani a fost folosit și în Egiptul Antic.
• Glabridina este flavonoidul polifenolic major din rădăcina de lemn dulce.
• Efect antioxidant, efect de inhibare a radicalilor liberi,

• Efect de reducere a nivelului glicemiei,
• Efect antibacterian, anti-Helicobacter pylori
• Efect anti-Mycobacterum tuberculosis,
• Efect antiinflamator, efect de inhibare a sintezei Melaninei
• Efect antiosteoporoză
• Efect de protejare a memoriei
• Efect antifungic
• Glabridina stimulează genele din ficat responsabile pentru descompunerea grăsimilor (oxidarea grăsimilor) prin mărirea expresiei lor .
• Reduce de asemenea sinteza acizilor grași în ficat (lipogeneza).

Ca urmare scad grăsimile viscerale.
Reducerea greutății corporale și a glicemiei
• Preparatul Glabridin reduce nivelului colesterolului LDL la pacienții cu nivelul de colesterol ridicat.

Efect antioxidant împotriva aterosclerozei
• Glabridina reduce stresul oxidativ prin stimularea activității superoxid dismutazei (SOD) și a glutation peroxidazei.
• Reduce oxidarea LDL produsă de macrofage pentru a proteja protein kinaza C (PKC), care reduce funcția NADPH-oxidazei. Efectul de inhibare era prezent și după 20 de ore, fapt care demonstrează că Glabridina era stabilă în celule și că și-a menținut această activitate o perioadă îndelungată.
• Leagă LDL-ul, reduce cantitatea de LDL din aterom, reducând astfel volumul plăcii de aterom.

Efectul asupra funcțiilor creierului
• Reduce dimensiunea infarctului cerebral în caz de deterioare sau obturare a vaselor de sânge.
• Glabridina reduce activitatea colinesterazei din creier ceea ce conduce la îmbunătățirea funcțiilor cognitive, a gândirii și a memoriei.

Analiza efectului Glabridinei în cazurile de pigmentare și de inflamare a pielii
• Glabridina reduce melanogeneza respectiv procesele inflamatorii ale pielii.
• Inhibă enzima tironizază a melanocitelor.
• Efectul anti-inflamator rezultă din reducerea anionului superoxid produs în piele, ca urmare a reducerii activității ciclooxigenazei.

Efectul antibacterial și antifungic al Glabridinei
• S-a demonstrat eficacitatea Glabridinei împotriva ciupercilor de drojdie și a fungilor filamentoși. De asemenea, ea s-a dovedit a fi eficient și în cazul mutanților ciupercii Candida.
• În concentrație de 500 ”g/ml are efect inhibitor față de bacteriile aerobe Gram-negatív, precum și față de bacteriile Gram-pozitiv. Mai mult, s-a dovedit a fi activ și față de Mycobacterium tuberculosis.

Slim Flavin7 Capsule
Produs cu acțiune de ardere a grăsimilor corporale, certificat prin analize de expresie genetică. Glabridina este singurul compus din clasa flavonoidelor care ajută la slăbit!

Prin stimularea metabolismului lipidic, glabridina are capacitatea de a descompune așa-numitele grăsimi viscerale, care se acumulează în jurul organelor. Grăsimile viscerale se găsesc în jurul organelor interne, reprezentând rezerva de energie stocată sub formă de grăsimi, ușor accesibilă organismului. Depunerea excesivă a acestui tip de grăsime este direct proporțională cu apariția bolilor legate de modul nostru de viață și alimentație. O dată cu scăderea cantității de grăsimi viscerale are loc și mobilizarea depozitelor lipidice subcutanate, rezultând în subțierea stratului de grăsime de la nivelul abdomenului.

Cercetări științifice în acest domeniu atestă faptul că prin consumarea regulată a glabridinei are loc normalizarea indicelui de masă corporală și ameliorarea parametrilor fiziologici.

Studiul cu raze X a demonstrat că mecanismul de acțiune al glabridinei constă în scăderea sintezei acizilor grași la nivel hepatic și favorizarea metabolizării acestora. Analizele au demonstrat faptul că lemnul dulce și extractele obținute din acesta reprezintă alimente sigure.

De ce glabridina?

• Deoarece aveți depuneri de grăsimi în zona abdomenului.....
• Deoarece aveți un nivel crescut de lipide în sânge......
• Deoarece suferiți de hiperglicemie......
• Deoarece hipertensiunea reprezintă un factor de risc pentru Dvs......
• Deoarece doriți să aveți o viață lungă și sănătoasă.....


  Home | Contact Forum | FAQ | Data | Marketing | Întrebaþi ºi Dvs. | Produsele noastre | Webshop |       © 2007 Toate drepturile rezervate Flavin7.