|
|
|
Ce
trebuie să știți despre flavonoide ?
Flavonoidele
sunt produși secundari ai metabolismului plantelor
capabile de fotosinteză, fiind încadrați în categoria
compușilor cu structură polifenolică.
Flavonoidele își exercită acțiunea în principal la
nivelul sistemului digestiv și circulator, fiind absorbiți
la nivel intestinal. Prin acțiunea de legare a radicalilor
liberi, prezintă un efect antioxidant marcat.
(Prin antioxidanți înțelegem acele molecule cu structură
stabilă, care se leagă de agenții oxidanți cu structură
instabilă, neutralizându-i. Rolul agenților oxidanți
în apariția afecțiunilor cardio-vasculare și a îmbătrânirii
precoce, este bine cunoscut.)
Efectul biologic favorabil al flavonoidelor a fost
studiat în numeroase clinici și laboratoare autohtone
și din străinătate.
Prin împiedicarea proceselor oxidative a acizilor
grași de la nivelul pereților celulari, flavonoidele
exercită o acțiune deosebit de benefică asupra sistemului
cardio-vascular. |
|
FLAVIN7
SIROP ȘI CAPSULE
Strugurii
roșii sunt bogați în flavonoide cu efect antioxidant,
care prin neutralizarea radicalilor liberi, ne protejează
împotriva cancerului, aterosclerozei și a bolilor
coronariene. Datorită conținutului său în rezveratrol,
strugurii roșii reprezintă unul dintre cele mai
prețioase fructe în ceea ce privește combaterea
radicalilor liberi.
Murele
au un conținut ridicat de flavonoide, dar conțin
și potasiu, calciu, fosfor, magneziu, mangan, fier
și cupru. Mai conțin: vitamina A, vitamina C, acid
folic, vitamina B1, B6, riboflavină, acid pantotenic
și niacină.
|
|
Cireșele
negre conțin potasiu, calciu, sodiu, fosfor,
vitaminele A, B și C și au efect de epurare a sângelui
și detoxifiere remarcat.
Coacăzele
negre au ca și principii active oligoelemente, flavonoide,
uleiuri volatile, taninuri, rutină și vitaminele B
și C. Efectele fiziologice mai cunoscute sunt: efectul
diuretic, antihipertensiv și efectul de ameliorare
a simptomelor gutei și reumatismului articular.
Socul
conține acizi organici, vitaminele A și C, zaharuri,
taninuri, oligoelemente, uleiuri volatile. Una dintre
cele mai importante proprietăți este conținutul în
acizi organici, care prezintă efect de epurare a sângelui,
iar datorită conținutului în flavonoide prezintă efect
antioxidant.
Prunele
sunt deosebit de bogate în potasiu (757 mg/100 g).
Stimulează metabolismul, deoarece conținutul lor în
mangan duce la creșterea numărului enzimelor digestive.
Datorită conținutului în potasiu, normalizează ritmul
cardiac, oferă protecție împotriva hemoragiilor interne,
respectiv contribuie la scăderea tensiunii.
Porumbarul
este o plantă folosită în scopuri terapeutice încă
din antichitate, actualmente utilizată în tratamentul
afecțiunilor inimii și sistemului circulator. Fructul
cu gust acru, datorită efectului hipolipidemiant și
de intensificare a metabolismului, este folosit în
curele de slăbire, ca și diuretic și în scopul curățirii
rinichilor. Fructul conține cantități însemnate de
vitamina C și acizi organici.
Hibiscusul
- utilizat pe cale internă are efect mucolitic și
antitusiv. Este o importantă sursă de vitamina C,
conține flavonoide, cantități reduse de uleiuri volatile.
Are efect de revigorare a organismului, mucolitic,
de calmare a tusei, motiv pentru care poate fi utilizat
cu succes în tratarea laringitelor, dar are efecte
benefice și asupra digestiei.
Antioxidantul
cu molecula cea mai mică este hidrogenul
Prin consumul de oxigen "ardem" încet, cu
toate acestea oxigenul este indispensabil.
Hidrogenul este o sursă de energie curată și nouă,
care încetinește procesul de îmbătrânire.
Conținutul
ridicat în hidrogen crește efectul reductiv. Utilizarea
hidrogenului reprezintă cea mai nouă și modernă metodă
naturală de legare a radicalilor liberi. Procesele
reductive din organism contracarează stresul oxidativ
rezultat în urma activităților biologice.
În momentul în care hidrogenul întâlnește un radical
liber în organism, are capacitatea de a-l neutraliza.
Prin acest proces, radicalul liber își pierde instantaneu
capacitatea de a provoca distrugeri celulare.
Cercetările
efectuate în acest domeniu au permis dizolvarea unor
mari cantități de hidrogen activ în sucul concentrat
de fructe. În acest mod, hidrogenul poate fi ușor
conservat și ajungând în organism își poate exercita
efectul de legare a radicalilor liberi.
Potențialul reductiv al hidrogenului este puternic
și măsurabil. ORP - 400mV.
|
|
 |
CYTO Flavin 7+, CAPSULE
Este un complex de flavonoide vegetale,
enzime (germeni de grâu, germeni de broccoli, germeni
de lucernă).
Ce anume trebuie să cunoaștem în legătură cu enzimele?
- sunt compuși proteici, care măresc viteza reacțiilor
chimice din organism (exercită rol catalitic)
- s-au pus în evidență 3000 de enzime aparținând organismului
uman
- în decursul unui singur minut enzimele catalizează
36 milioane de procese biochimice
- organismul este echipat la naștere cu o anumită
cantitate de enzime, care -ca și vitaminele-trebuiesc
suplimentate continuu
- contrar vitaminelor, enzimele pot fi sintetizate
doar de organismele vii
- principala sursă de enzime pentru om o reprezintă
germenii vegetali
|
Datorită
efectului umidității și căldurii, din minuscula sămânță
viața erupe cu o energie covârșitoare. Semințele conțin
o cantitate uriașă de enzime, necesare creșterii plantei,
conținutul acestora fiind considerabil mărit în momentul
germinării.
Starea noastră de sănătate depinde de existența unei
cantități suficiente de enzime în organism!
Germenele
conține toate elementele necesare bunei funcționări
a organismului. În cursul procesului de germinare,
conținutul în vitamina C crește de 27 ori, conținutul
în caroten crește cu 200% după 2 ore de germinare;
conținutul în vitamina B crește cu 50%, iar cel
al vitaminei E cu 120%. Germenii conțin o cantitate
de energie cu 25% mai mare în comparație cu carnea,
dar nu determină creștere ponderală.
|
|
CARDIO
Flavin 7+, CAPSULE
Este un complex de flavonoide de origine vegetală,
cozi de cireșe și vișine, respectiv plante medicinale
(păducel, porumbar. Ce trebuie să știm despre acțiunea
cozilor de cireșe și vișine? Substanțele active
procianidinele și flavonoidele joacă un rol bine
determinat în exercitarea acțiunii principale. Din
punct de vedere științific, acesți compuși se recomandă,
ca tratament adjuvant în scăderea capacității fizice,
Utilizarea pe termen lung nu prezintă niciun risc
al apariției unor efecte secundare. Ce trebuie să
cunoaștem despre păducel? Păducelul este o plantă
medicinală aflată pe locul întâi în corectarea oxigenării
cordului.
|
|
Întărește cordul suprasolicitat, reglează ritmul cardiac
și are efect calmant și de echilibrare prin creșterea
aportului de oxigen și glucoză la nivelul țesutului
cardiac.
În Ce trebuie să cunoaștem despre porumbar?
Preparatele din porumbar au acțiune de purificare
a sângelui și întărire a organismului. Fructul are
un conținut important în vitamina C, de 60 mg / 100g,
respectiv conține numeroși acizi vegetali. |
|
|
Flavin7 Glabridin
Produs cu acțiune de ardere a grăsimilor
corporale, certificat prin analize de expresie genetică.
Lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra) a fost folosit
ca remediu încă din cele mai vechi timpuri, acum 4000
de ani a fost folosit și în Egiptul Antic.
Glabridina este flavonoidul polifenolic major din
rădăcina de lemn dulce.
Efect antioxidant, efect de inhibare a radicalilor
liberi,
|
Efect de reducere a nivelului glicemiei,
Efect antibacterian, anti-Helicobacter pylori
Efect anti-Mycobacterum tuberculosis,
Efect antiinflamator, efect de inhibare a sintezei
Melaninei
Efect antiosteoporoză
Efect de protejare a memoriei
Efect antifungic
Glabridina stimulează genele din ficat responsabile
pentru descompunerea grăsimilor (oxidarea grăsimilor)
prin mărirea expresiei lor .
Reduce de asemenea sinteza acizilor grași în ficat
(lipogeneza).
Ca urmare scad grăsimile viscerale.
Reducerea greutății corporale și a glicemiei
Preparatul Glabridin reduce nivelului colesterolului
LDL la pacienții cu nivelul de colesterol ridicat.
Efect antioxidant împotriva aterosclerozei
Glabridina reduce stresul oxidativ prin stimularea
activității superoxid dismutazei (SOD) și a glutation
peroxidazei.
Reduce oxidarea LDL produsă de macrofage pentru
a proteja protein kinaza C (PKC), care reduce funcția
NADPH-oxidazei. Efectul de inhibare era prezent
și după 20 de ore, fapt care demonstrează că Glabridina
era stabilă în celule și că și-a menținut această
activitate o perioadă îndelungată.
Leagă LDL-ul, reduce cantitatea de LDL din aterom,
reducând astfel volumul plăcii de aterom.
Efectul asupra funcțiilor creierului
Reduce dimensiunea infarctului cerebral în caz
de deterioare sau obturare a vaselor de sânge.
Glabridina reduce activitatea colinesterazei din
creier ceea ce conduce la îmbunătățirea funcțiilor
cognitive, a gândirii și a memoriei.
Analiza efectului Glabridinei în cazurile
de pigmentare și de inflamare a pielii
Glabridina reduce melanogeneza respectiv
procesele inflamatorii ale pielii.
Inhibă enzima tironizază a melanocitelor.
Efectul anti-inflamator rezultă din reducerea
anionului superoxid produs în piele, ca urmare a
reducerii activității ciclooxigenazei.
Efectul antibacterial și antifungic al Glabridinei
S-a demonstrat eficacitatea Glabridinei împotriva
ciupercilor de drojdie și a fungilor filamentoși.
De asemenea, ea s-a dovedit a fi eficient și în
cazul mutanților ciupercii Candida.
În concentrație de 500 ”g/ml are efect inhibitor
față de bacteriile aerobe Gram-negatív, precum și
față de bacteriile Gram-pozitiv. Mai mult, s-a dovedit
a fi activ și față de Mycobacterium tuberculosis.
|
|
Slim
Flavin7 Capsule
Produs cu acțiune de ardere a grăsimilor corporale,
certificat prin analize de expresie genetică. Glabridina
este singurul compus din clasa flavonoidelor care
ajută la slăbit!
Prin
stimularea metabolismului lipidic, glabridina are
capacitatea de a descompune așa-numitele grăsimi
viscerale, care se acumulează în jurul organelor.
Grăsimile viscerale se găsesc în jurul organelor
interne, reprezentând rezerva de energie stocată
sub formă de grăsimi, ușor accesibilă organismului.
Depunerea excesivă a acestui tip de grăsime este
direct proporțională cu apariția bolilor legate
de modul nostru de viață și alimentație. O dată
cu scăderea cantității de grăsimi viscerale are
loc și mobilizarea depozitelor lipidice subcutanate,
rezultând în subțierea stratului de grăsime de la
nivelul abdomenului.
|
|
Cercetări
științifice în acest domeniu atestă faptul că prin
consumarea regulată a glabridinei are loc normalizarea
indicelui de masă corporală și ameliorarea parametrilor
fiziologici.
Studiul
cu raze X a demonstrat că mecanismul de acțiune
al glabridinei constă în scăderea sintezei acizilor
grași la nivel hepatic și favorizarea metabolizării
acestora. Analizele au demonstrat faptul că lemnul
dulce și extractele obținute din acesta reprezintă
alimente sigure.
De
ce glabridina?
Deoarece aveți depuneri de grăsimi în zona abdomenului.....
Deoarece aveți un nivel crescut de lipide în sânge......
Deoarece suferiți de hiperglicemie......
Deoarece hipertensiunea reprezintă un factor de
risc pentru Dvs......
Deoarece doriți să aveți o viață lungă și sănătoasă.....
|
|
|