Cod:   Parola:   .
       Home
       Produsele noastre
       -Flavonoide
       -Olimpiq StemXcell
       -Bio+Active
       -Vitamine, Minerale
       -Cosmetice
       -Supl. nutritionale
       -Alte produse recomandate
       -FlaVitaMin+Nat.Pow.Taur.
       Întrebați și Dvs.
       Marketing
       Forum
       Data
       Webshop
       Mărturii
       FAQ
       Contact

  Topul produselor


Coada soricelului 100 caps.Crema Crystal 25 ml
 

Alte produse recomandate
Ingrijiti-va corpul mai ales cand este vulnerabil
  Absorbantele Crystal Anion reprezintă noua generație de absorbante, cu capacitate unică de absorbție și aerare. Aceste absorbante sunt prevăzute cu un strat de bumbac catifelat sub care se află o bandă anionică specială. Banda anionică neutralizează bacteriile și mirosurile neplăcute, contribuind astfel la protejarea organelor intime de diferite infecții. În cazul altor absorbante o asemenea puritate biologică poate fi atinsă prin schimbarea acestora cu o frecvență de 20 minute. Datorită capacității de a permite circularea aerului, nu cauzează iritații, asigurând o senzație de prospețime și curățenie pe tot parcursul utilizării.
Ce sunt anionii?
În urma contactului cu lichide, banda anionică eliberează particule cu încărcătură negativă. Acești ioni au capacitatea de a împiedica multiplicarea bacteriilor, scăzând astfel riscul apariției infecțiilor vaginale.
Datorită tuturor caracteristicilor menționate, anionii sunt deosebit de utili în scopul menținerii igienei intime. Alte absorbante tradiționale nu sunt prevăzute cu un asemenea strat anionic.
 
În ce condiții este indicată folosirea absorbantelor anionice?
În cursul menstruației sau chiar înainte, deoarece ameliorează simptomele premenstruale
Post-operator
În caz de infecții vaginale sau uretrale
După actul sexual
După frecventarea bazinelor sau băilor comune
În caz de hemoroizi
În caz de incontinență urinară
În caz de uscăciune vaginală
Avantajele absorbantelor anionice:
- Au o capacitate ridicată de absorbție
- Folosirea unui număr mai redus de absorbante asigură igiena chiar și în zilele cu un flux menstrual abundent
- Permite circularea aerului
- Nu conține substanțe chimice și otrăvitoare
Folosiți absorbantele igienice și zilnice Crystal Anion
Stimați cumpărători!
Igiena intimă, respectiv protecția organelor intime este un aspect unanim acceptat ca fiind important. La ora actuală există numeroase produse create în acest scop. Noi însă am dori să vă atragem atenția asupra noii generații de absorbante igienice, și anume cele din categoria Crystal Anion!
Igienă intimă și sănătate
Conform ultimelor cercetări efectuate de Organizația Mondială a Sănătății (WHO) 83% dintre femei suferă de infecții ginecologice, dintre care la un procent de 62% problemele au fost cauzate de folosirea absorbantelor igienice necorespunzătoare.

Dacă până acum ați folosit circa 4-5 absorbante/zi, de acum înainte 1-2 vă vor fi suficiente!

Crystal Anion este noua generație a absorbantelor igienice!
Aceste absorbante sunt prevăzute cu un strat de bumbac catifelat sub care se află o bandă anionică, capabilă de a împiedica multiplicarea bacteriilor pe parcursul a mai multor ore de utilizare. Acest strat transformă lichidele într-o masă gelatinoasă, prezentând astfel excelente capacități absorbante. Alte absorbante tradiționale nu sunt prevăzute cu un asemenea strat anionic.
Prin utilizarea absorbantelor Crystal Anion nu apar mirosuri neplăcute. În cazul altor absorbante o asemenea puritate biologică poate fi atinsă prin schimbarea acestora cu o frecvență de 20 minute!
Utilizarea absorbantelor Crystal Anion este deosebit de avantajoasă în caz de menstruație sau infecții vaginale și uretrale.
Datorită capacității de a permite circularea aerului, nu cauzează iritații, asigurând o senzație de prospețime și curățenie pe tot parcursul utilizării.
O dată cu dezvoltarea civilizației, respectiv datorată urbanizării pe scară largă, mediul de viață al omului a devenit din ce în ce mai aglomerat și mai poluat. Ca efect al poluării continue, numărul anionilor din atmosfera orașelor mari a scăzut la un procent de 20%. Din păcate, acest fenomen influențează starea de sănătate atât prin expunere de scurtă durată (incidența infecțiilor bacteriene) cât și pe termen lung (infecții respiratorii și ale tractului digestiv).
În natură, o concentrație ridicată de anioni întâlnim în mediile bogate în substanțe vegetale și minerale. Acest fenomen îl putem observa atunci când facem o plimbare în munți, pe dealuri sau vizităm anumite peșteri. În aceste condiții avem o stare generală mult mai bună, iar aerul îl simțim ca fiind mai curat și mai proaspăt. Toate acestea se datorează efectului bactericid al anionilor. În asemenea medii curate concentrația anionilor este de 2500-4000/cm3. La cascada Yosemite din SUA concentrația anionilor atinge 100.000/cm3, pe când pe autostrada din vecinătatea orașului Los Angeles avem o concentrație de doar 100 anioni/cm3.
„Dacă spunem că avem nevoie de aer curat, avem de fapt nevoie de mai mulți anioni!”
Dacă într-un mediu dat, mărim concentrația anionilor, randamentul cu care putem lucra se dublează, starea noastră generală înregistrează o ameliorare spontană, cu alte cuvinte avem o senzație de prospețime și vigoare sporită. Din aceste motive oamenii care trăiesc în zonele montane sunt mai sănătoși și longevivi.
Organizația Mondială a Sănătății (WHO) recomandă o concentrație în anioni de cel puțin 1000/cm3 - necesară unui mod de viață sănătos.
   Home | Contact Forum | FAQ | Data | Marketing | Întrebaþi ºi Dvs. | Produsele noastre | Webshop |       © 2007 Toate drepturile rezervate Flavin7.