Cod:   Parola:   .
       Home
       Produsele noastre
       Întrebați și Dvs.
       Marketing
       Forum
       Data
       Webshop
       Mărturii
       FAQ
       Contact

  Topul produselor


Germene de creson 250 caps.Flavitamin Taurin + Ca 100 caps.
 

FAQ

1. Se pot administra aceste produse fara prescriptie medicala?

Da, datorita faptului ca aceste produse sunt naturale 100% se pot administra si fara recomandarea medicului, dar noi va sfatuim ca pentru informatii suplimentare si eventualele intrebari sa apelati la medicul dvs de familie sau sa ne contactati ptr a va pune in legatura cu medicii nostri cu care colaboram sau direct cu colaboratorii nostri din tara.


2. Este necesar sa folosim suplimente nutritive?

Intrucat cantitatea de vitamine, minerale, oligoelemente din legume si fructe a scazut foarte mult, pentru a ne mentine o stare buna de sanatate este necesar un consum mult mai mare de legume si fructe. Spre exemplu pentru a asigura un aport suficient de bioflavonoide este necesar consumul a 40-60 kg fructe lunar. Datorita faptului ca nu se consuma aceasta cantitate de fructe si legume, suplimentele nutritive devin astfel utile prin concentratia optima a bioflavonoide, vitamine, minerale etc.

3. Viata, personalitatea noastra sunt influentate de catre vitamine, minerale si bioflavonoidele?

Stiinta prin cercetarile facute au dovedit efectele pe care aceste substante le au asupra structurilor noastre fizice, emotionale, mentale; mecanismul cel mai studiat avand in centru hpotalamusul ca structura receptiva si responsabila de unele din aceste efecte.

4. Flavin 7 contine conservanti?

Nu, intrucat metoda de imbuteliere sub vid a siropului si chiar compozitia sa (este bine stiut faptul ca bioflavonoidele rosii sunt ele insele antioxidanti naturali puternici) fac astfel inutila adaugarea in formula siropului a oricarui alt tip de conservant fie el natural sau sintetic. Este bine de retinut ca odata ce flaconul a fost desigilat pastrarea lui la frigider devine obligatorie pentru a mentine calitatile optime ale compusilor pe care le contine. Eventuala alterare pe care ar putea-o suferi acest produs in cazul in care dupa desigilare s-ar depozita in conditii inadecvate (de ex. temperaturi ridicate) este similar procesului de otetire.

5. Este util Flavin7 in preventia si incetinirea efectelor cancerului?

In urma cercetarilor clinice efectuate s-a demonstrat ca flavinul7 este eficient in special in preventia cancerului de orice tip si cu orice localizare in organism, dar si in ameliorarea unor simptome si constante biologice modificate odata ce cancerul a fost deja instalat. De asemenea este de un real folos utilizarea lui in reducerea efectelor secundare ale radio si chimioterapiei folosite in tratamentul cancerului..

6. Flavin7 are efect asupra bolilor de inima?

A fost demonstrata ameliorarea simptomatologiei in diverse afectiuni cardiovasculare (de ex. boala cardiaca ischemica, accidente vasculare cerebrale, tulburari cardiace functionale etc.

7. Poate fi administrat copiilor?

Da poate fi administrat copiilor folosindu-se doza adecvata fie preventiei fie ameliorarii afectiunilor deja instituite.

  Home | Contact Forum | FAQ | Data | Marketing | Întrebaþi ºi Dvs. | Produsele noastre | Webshop |       © 2007 Toate drepturile rezervate Flavin7.