Cod:   Parola:   .
       Home
       Produsele noastre
       Întrebați și Dvs.
       Marketing
       Forum
       Data
       Webshop
       Mărturii
       FAQ
       Contact

  Topul produselor


Flavitamin Taurin + Carnasic A 100 caps.Bureții iepurești 100 caps.
 

Vita Crystal Research

În data de 07 decembrie 2019, compania VITA CRYSTAL RESEARCH vă invită să participați la o conferință susținută de referenții: Dl.Tomesz András și Dl.Pereszlai Péter – consilieri, specialiști în alimentație din Ungaria, Dl. Dr. Vânătoru Alexandru Constantin – medic de medicină generală, medic de familie, apifitoterapeut, specialist în ayurveda și acupunctură, de la clinica Santo Raphael din București, Dl. Dr. Roșca Dorian specilist în biorezonanță și fizică cuantică din Câmpina, Dl.Szabó Tas – referentul firmei.

Tematica întâlnirii:

• FalvinHerb – fuziunea fructelor roșii cu plante medicinale – Tomesz András
• Myco Crystal + AHCC – în fruntea imunoterapiei – Pereszlai Péter
• Produsele naturale Vita Crystal: un nou stil de viață sau un remediu strict necesar? – Roșca Dorian
• Cauzele bolilor, polimorfizmele genetice și cele mai noi produse create de a combate – Vânătoru Alexandru Constantin
• Prezentarea noului website www.vitacrystal.ro – Szabó Tas

Conferința se va desfășura în intervalul:

1300– 1800

Prezentările vor fii difuzate LIVE de la ora 1300. Trebuie să vă logați cu numele Dvs. complet pe următorul link și dați click pe butonul Connect! (Vedeți imaginea de mai jos) https://79799665.myownmeeting.net/Dragi Colaboratori
Vă anunțăm că începând cu data de 15.11.2019 compania va ajusta Prețurile pentru anumite produse din ofertă, acest lucru fiind necesar ca urmare a faptului că pentru respectivele produse Prețul de producție a crescut în timp ceea ce a condus la un decalaj între Prețul de distribuție și cel de achiziție.

Aceste ajustări vor afecta doar o parte dintre produse, acolo unde a existat un decalaj important de Preț, instalat în timp.

Continuăm să facem efortul de a menține produsele din oferta noastră la un Preț cât mai accesibil pentru distribuitorii noștri.

Produsele care vor avea noi Prețuri sunt următoarele:

Prices - download

Vă mulțumim pentru activitatea dumneavoastră și ne dorim în continuare o cât mai fructuoasă colaborare!

Mulțumim pentru înțelegere! Echipa Vita Crystal

Pentru a avea acces la acest meniu trebuie să vă înregistrați

Omul reprezintă centrul de convergență al firmei noastre

Vita Crystal Research este un lider în producția de flavonoide în Europa. Misiunea pe care și-a formulat-o este aceea de a îndruma oamenii spre un mod de viață cât mai sănătos, spre alimentație corectă și importanța profilaxiei. Produsele realizate în propriile întreprinderi sunt preparate cu foarte multă grijă, având în compoziția lor doar substanțe naturale și energii concentrate, substanțe care din punct de vedere fiziologic sunt valoroase atât ca suplimente nutritive, cât și din punct de vedere al produselor create pentru a menține în organism sistemul imunitar, precum și calitatea de a sprijini autoechilibrarea și autovindecarea. Cel mai important domeniu de cercetare al societății Vita Crystal Research este dezvoltarea acelei ramuri a mediciniei de descoperire a antioxidanților, ce pot fi folosiți în înlăturarea efectelor periculoase ale radicalilor liberi. Efectul caracterului ofensiv al radicalilor liberi poate fii determinant în procesul de îmbătrânire și boli ca: scleroza, cancer, cele de inimă, ale aparatului circulator, inflamații, cele ale intestinului etc. Bolile respective apar de obicei atunci când organismul nu mai este capabil să facă față cu sistemul propriu de antioxidanți, și mecanismul de corectare nu mai este capabil să înlăture radicalii liberi.


Produsele noastre sunt preferate în primul rând de următoarea categorie de consumatori:

* Persoanele receptive la tot ceea ce înseamnă noutate și care sunt pe deplin responsabile față de sănătatea lor.

* Persoanele care au pretenția, ca produsele consumate să fie în exclusivitate de origine naturală, cu conținut în elemente bio-active.

* Persoanele care doresc pur și simplu să consume produse cu gust și miros plăcut.

* Persoanele care doresc, ca rezultatele să fie cât mai curând palpabile, dar să dispară și cauza declanșatoare a problemei.

* Persoanele care au exigenta pretenția de a consuma numai produse fabricate de firme în care au deplină încredere și care aplică în mod continuu proceduri de asigurare a calității superioare a produselor.


  Cunoștințe ștințifice

2008. december
• Cercetări
2008. november
• Terapia noului mileniu
• Antioxidantii
 

  Stiați?
Litiaza renală: în cazul formării pietrelor de oxalat de calciu se recomandă o dietă săracă în calciu (350-400 mg/zi), din această cauză alimentele bogate în calciu se vor consuma în cantități limitate: produse lactate, produsele de patiserie (1 dl lapte, 5 dg brânză sunt permise pe zi). Datorită procentului ridicat de acid oxalic din compoziție se vor evita: spanacul, măcrișul, ridichea, sfecla, fasolea boabe, lintea, respectiv nuca, macul, stafidele și consumul de cafea. Consumul excesiv de zahăr poate favoriza producția de acid oxalic în organism, ca urmare nu este recomandată consumarea alimentelor dulci în cantități mari.
Formarea depunerilor de oxalați este inhibată de către vitamina B6 (ficat, pește, ulei alimentar) și magneziu (tărâțe). Carnea, margarina și orezul pot fi consumate fără restricții. Dintre fructe se recomandă: pepenele, strugurii, piersicile și merele datorită conținutului ridicat în lichide.

Produse conexe:
Iarbă Chanca Piedra ( Litotritol) 100 caps.
B6 vitamina 60 caps.
 
  Home | Contact Forum | FAQ | Data | Marketing | Întrebaþi ºi Dvs. | Produsele noastre | Webshop |       © 2007 Toate drepturile rezervate Flavin7.